Sunday, December 11, 2011

PEMANDU YANG KURANG AJAR●•٠·

Assalamualaikum semua....

jom kita tngk dulu video klip ini...pastu baru aku boleh cerita...



ok dah tengok?apa perasaan ANDA?marah?geram?mcm2 perasaan semua ada kan?yang sebenarnya cerita dia bermulanya mcm ni.....

pemandu kereta vavi viva ini aka PKJ 3637 tak puas hati..sbbnya encik su0mi aku bagi hon...semasa dia nak masuk line depan kami ketika dia hendak memotong kereta kami...haihs..hampa faham dak ni?mcmana aku nak cerita tak tau...

ok2 aku cerita dari mula lah...kami nak ke teloi kanan utk menghadiri kenduri Arwah abg kami di sana...masa dlm perjalanan itulah pergelutan ini berlaku...*pergelutan la sangat...* destinasi ke teloi kanan itu keadaan jalannya bengkang bengkok(mcm dam ular gitu...)ok bila dah jalan tak lurus...makanya kenalah bawa kereta dlm keadaan biasa-biasa saja..kalau nak potong kenderaan lain kena tengok dulu...adakah jln itu selamat utk memotong kenderaan tersebut...ini tidak...dah tau dah kata ada lori dijln bertentangan nak juga memotong...perkara ini terjadi pada kereta vavi viva itu la...bila dia memotong kereta kami ada pula lori di jln bertentangan maka kalut la dia nak masuk line depan kereta kami...kena gaya plak...encik su0mi aku ni pemandu yg berkhidmat..*berkhidmat la sangat...* maka dia pun bagi la hon...apa lagi...kerata vavi viva itu pun mula lah nak tunjuk belang sama...lepas pada tu...terus tak bg jalan langsung kat encik su0mi aku...dia buat2 bawa kereta vavi viva dia tu pelan-pelan...bila encik su0mi aku nak memotong kereta dia...dan2..dia pun tekan pedal minyak lawan sama naik dgn kereta kami...TAPI dia silap la....p lawan plak dgn cikgu memandu...maka kalah la dia.....kahkahkah....dgn itu kereta kami dapat la memotong balik kereta vavi viva itu....

lepas pada itu...aku pun ckp la dgn encik su0mi aku...

Aku : dah2 abg tak payah la dok lawan dgn dia..biaq dia..satgi kalau kita lawan dgn dia...kita pun turut sama bodo mcm dia....

laki aku : eemm...ok la...TAPI satgi dia kata abg takut kat dia plak....

Aku : eemm...abg ni...kita tua ka dia tua...abg lagi arif pasal bab2 drif ni kan...kalau tak...abg tak jadi la cikgu memandu....<--- ayat nak perelok keadaan tu..hehehhehe....

dalam aku dok ckp2 dgn encik su0mi aku tu...kereta vavi viva itu ambik kesempatan utk memotong balik kereta kami...aku pun ckp la...biaq dia la nak buat mcmana pun...kita tengok dan rakam ja aksi dia...(mcm video klip diatas tu la)bila dia perasan  yang aksi dia dirakam...dan2 dia menunjuk jari hantu dia..(isyarat FUCK) la kot org panggil...betoi ka dak aku pun hentam ja ni...

moral of the story apakah yg anda dapat dari sini?

22 ,2788 Yang Dah Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

akhirnya dia jd femes di blog ni..ekeke

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) : kan..kan...tak fasal2 dia femes ja kat blog kakD ni...*femes la sangat...*hehehehe...

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

biadap nya...!

KILA said... [Reply]

Mau potong balik pastu main brek ja ngan dia.. hehehe.. saya kalau ade driver kureng macam ni sanggup main-main kat jalanraya. depa selalu ingat kita takut ngan depa. tambah-tambah pempuan kan..

Ops..ter emo pulaks..

JHaZKiTaRo said... [Reply]

salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

zaidah said... [Reply]

alamak tak dapat tengoklah...internet slow sesangat..

syariza09 said... [Reply]

org x reti bahasa mmg camtu, betoi tu x yah la kita nk ikut prangai dia sgt, biaq p ja kt dia..kita x bodo cam dia kan

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

isyyyy budaya org kiter mmg gituew la...sini x pernah jmpa kes gini...sopan santun jer....isyarat F tue sangat kurang ajar

gadisBunga said... [Reply]

saya ada sikit perangai pelik. kdg saya malas nak layan, lantak la dia nak buat apa...

tapi kadang tu kalau mood tgh tak elok, saya mmg ajak race je!!

Hanis MY said... [Reply]

huhu tak senonoh betul, driver perasan hebt mmg ramai dan selalu je sy jumpa kat atas jalan di mesia nun, apa nk jadi la...

qemaishak said... [Reply]

femes dia jap kat blog kak d ni..geram je kan lau jumpa org camtu..

ieda said... [Reply]

uishh tahu lah kalau akak jumpe pemandu mcm nie .. 1st sure maki hamun kuar dulu ekekek .. upsss tapi selalu kena tegur ngan hubby dulu ekekek :)

Myra Jay said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

Hehee, suka dengan jawapan kak Lydia ;)

Asmara said... [Reply]

nasib akk tak layan smpai habis. kalau saya pun mmg berenti biar dia blah terus. ntah apa2 la kan pemandu msia ni. huhu..

Papa Mifz said... [Reply]

mmg byk yg perangai lagu tuh...

dwaty said... [Reply]

kuang ajor tul.... ingat jalan tu dia yang punya ker...

aizamia3 said... [Reply]

ada gak bahayanya kalau ikut rentak dia.. tapi syukur ema n en. suami takde pape..

simply nana said... [Reply]

tak pasal2 dah kene sumpah seranah...jgn lah tiru aksi itu...hu3..menyusahkan orang!

CIK TOM said... [Reply]

xdpt tgk video tue akak...bb slow..huhu

~ yus ~ said... [Reply]

huhu, macam2, mmg dia yang bodo, tak tahu bawak kete sebenarnya..

mamaNoriz said... [Reply]

alamak...

sya lak rasa hot...

grrrrr

Anonymous said... [Reply]

Ni pemandu lagi kurang ajar wjw4777 honda city warna gold dah langgar moto perempuan bawak anak siap mintak ganti rugi lagi kat mangsa yang anak dia pun cedera.Pemandu macam ni biasanya tekanan sebab banyak hutang kot terdesak nak pakai duit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat