Tuesday, March 27, 2012

AKU TERKEDU●•٠·

Assalamualaikum...
beginilah rupanya kecumelku terkejut bila mana aku terkelik upgred blog....
gambar cekau kat pokcik gugel

wahhhh...tu la... pi gatai tangan nak upgred bagai sangat....
 sekarang dah pening pala...padan muka aku....
huhuhuhu...semua kena belajar balik dari A-Z oooo... dah la aku ni buta IT

sebenarnya tak dak benda nak cerita...
TAPI bila dah terupgred ni dan-dan rasa gedik jari-jari nak buat N3
konon-konon gelabah la kannnn....gelabah la sangat....

10 ,2788 Yang Dah Komen:

mzhany said... [Reply]

update? hehe update apa kak d? yg new dashboard tu ker?

kakcik said... [Reply]

Yang penting kita gembira. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@mzhany : ya la...ni yg poning ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakcik : betoi tu kakcik...buat blog pun kerana suka2 nak buat kenangan dimasa depan ja....

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

salam kak d..

upgerik ape tu??
blogger inter frame baru tu ye..
ngeh3..

cIk JanNah said... [Reply]

upgrade ape sis?
blog ok je
hehe

wahida said... [Reply]

kalau nak dapat balik setting yg lama boleh je kak...

ada gambar roda kat sebelah word english belah kanan tu kan, blogger option. akak tekan, then select old interface.

harap2 membantu..

kakchik@ella said... [Reply]

upgred utk kebaikan tersgt ok la tu, D. hehehe

aDisH.sHidA said... [Reply]

kakD dah upgrade dashboard erk..shda pun update semalam..terkial2 nak mencari kat mana comment...hahhaha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@wahida : tenkiu my dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat