Tuesday, March 13, 2012

HUIHSS TOLONG LA●•٠·

pict cekau kat pokcik gugel

Eeemm...nak minta tolong kat sapa?kat orang tu la...yang dok pakai agak menjolok mata cantekku ini bak kata in front of my darm beautiful eyes <---rai pinjam ayat sat no...cerita ini dah berlaku hampir-hampir 3minggu ka 3bulan lepas kot(entah kenapa arini baru nak publish)...

bermulanya ada la sorang tu sedang mencuci kereta..pastukan siap pakai seksi-seksi (pakai lenging n baju tali kecik boleh menampakkan segala lurah) bagai...bila aku terbaca N3 Ben10 dan2 terus teringat akan kejadian ngeri lagi tragis itu...*tiba2*

masa dia mencuci kereta boleh buat biasa2 ja..(tanpa ada persaan bersalah)bila ada(org lelaki) yang memandang kebodyan & keseksian dia...aku ingat dia saja2 ja kot nak tayang ni..sebabnya bila yang pompuan memandang dia...tau pulak dia mengambil towel selepang kat body dia...begitu aneh kan....adakah hang nak tayang cuma untuk si lelaki-lelaki saja ka?awat kat pompuan tak mau tayang kah?eemm...macam-macam kan perangai manusia ni...

aku minta & harap-harap kejadian seperti ini tidak berulang lagi...

20 ,2788 Yang Dah Komen:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

omputeh biasalah la
panaih sgt x tahan kot
sebab tue tinggai baju kecik jer ngeeee

Kella said... [Reply]

isshhh..ishh.. ishh.. maksiat mata di mana mana... hurmm

noor said... [Reply]

uiiit bior betui nih kak d erkkkkkkk

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@☆*♥L@dy @yU♥*☆ : cerita ni bukan omputeh dear...org melayu kita la...tu gambar hiasan ja tu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Kella : memang....dunia dah akhir zaman kot...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor : betoi....ini memang benar2 terjadi depan mata kakD...

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

Salam kak D...
Ni kat mana nie? Kat oberdsea ea?
kt mesia pun ade jugak..tp bukan yg cuci keta..ni lepa saja2 nak tayang body konon cantik tu..
*dush* mengumpat..
Mmg rasa malu jugak bila terpandang sepisis mcm ni..lepa rasa bangga bila mata2 keranjang dok habuan body lepa..

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

Salam kak D...
Ni kat mana nie? Kat oberdsea ea?
kt mesia pun ade jugak..tp bukan yg cuci keta..ni lepa saja2 nak tayang body konon cantik tu..
*dush* mengumpat..
Mmg rasa malu jugak bila terpandang sepisis mcm ni..lepa rasa bangga bila mata2 keranjang dok habuan body lepa..

cIk JanNah said... [Reply]

macam2 org zaman skrang.tapi kalau org puteh mmg tak heran lah kalau dia sanggup wat mcm tu kan. apa dia tahu malu? hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♥cmª shIemª♥ : gambar tu kat obersea la kot...main cekau ja ni...

cerita yg kakD cerita ni kat m'sia la ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@cIk JanNah : yg kakD dok ckp ni org kita la...kalau org puteh lantak lepa la...sungguh lepa bukan tau malu...

So Shy Lady (SSL) said... [Reply]

aduhhh bygknlah azab api neraka dek non huhuhu

moga dbri hidayah

cikpia said... [Reply]

biaq la..... dia hangat kot, bahang neraka dah terasa awai.....

-gedek! said... [Reply]

cuci kereta sambil cuci mata....

Asmara said... [Reply]

isk sebb tu la byk masalah sosial kat msia nih. huhu..

dwaty said... [Reply]

makin seksi makin untung kot... hehehe

ainnoraini said... [Reply]

kite pulak yang malu nak nengoknya tuu...

Cho Zila said... [Reply]

ada gak gitu yerk... berani... berani.. yang nak kena rogol bukan dia tapi orang lain jadi mangsa...

qemaishak said... [Reply]

Omputih tak heran la kan, lau org melayu tu cari nahas namanya huhu

c'axoera ヅ said... [Reply]

Western apa ada hal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat