Monday, March 12, 2012

APA PERLU KITA BUAT?●•٠·


Macamana aku nak cerita kat hampa tak tau....

ok-ok macam ni...aku ada beli no.celcom...(dah lama...ada kot 3bulan dah...)sebelum ni ada juga yang col..tapi tak la meleret sampai macam ni...pastu bila 3bulan aku pakai maka terjadilah perkara ini ---> ada no.masuk yang tidak pernah aku kenali...col-col nak cakap dengan EN.RAHIM bila aku cakap "cik silap no."pastu dia letak terus...(minta maaf haram sekali la kan...)

col pula untuk kali ke-2 aku cakap la "cik silap no." pastu ulang sekali lagi macam perkara diatas...

col lagi untuk kali ke-3 agak-agak hampa apakah perkara yg berlaku?hehehhehehehe....cer sambung kot-kot la hampa tau kannnnn......

pastu pada cma tima kasih la tolong sapu sawang n habuk-habuk kat blog ni ye....

13 ,2788 Yang Dah Komen:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

sbb nombor tu ada org pakai kan sebelom ni..mcm nombor sy lah..celcom gak..sebelum ni bnyk kali juga cina call ckp cina..rsnya sbb pemilik sebelum ni chinese

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty : a'aa la..memang no tu ada org pakai sblm kita pakai....

syariza09 said... [Reply]

mesti la org yg yg tlipon tu kena semboq bertubi2

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : hehehehe...sembur tetap kena sembur...TAPI dgn cara yg sgt berhemah boleh buat ayat mcm tu?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

nk comment about that phone
wahhh samsung dah ader touch skrin ekkk curlastt sangat

ieda said... [Reply]

aah lah dik
macam pelik kan ..
ada tuu beli baru tapi org call ashik salah no .. macam mana tuu ??

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@☆*♥L@dy @yU♥*☆ : curlastt la sangat kan...org lain dah pakai mana hala kakD baru ja nak pakai ayu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ieda : tu la org dah ckap silap no. masih lg dok col kan...

izla said... [Reply]

saje je kut dia kata nak cakap ngan encik rahim..ntah2 nak berkenalan.
ala...mcm taktik dolu2..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@izla : tak la..

lupa nak bgtau...pemanggil itu ialah perempuan...

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

Salam kak D..
Muehehe.. ^_^

Cma mase guna nombor lama dulu selalu jugak pemanggil sesat ni masuk..
Cari org lain pastu bila ckp slh no terus hang up! Grrrr...dah tu mlm2 no lain plak yg buat mis kol..
Last..block jer terus no tu..
Dan pengakhirannye..tamatkan talian ..huhu

Hp Samsung Corby ii la..same la hp kite..ngeh2...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♥cmª shIemª♥ : Hp Samsung Corby ii la..same la hp kite..ngeh2...

ok give me 5...

miya said... [Reply]

hai kak,,lambai2 long time no see.. sy selalu jgk kena tu.nombor recycle kan.hehe. tapi kalu yg xpaham bahasa nk ulang2 kol cari rahim tu mmg nk kena ceramah.hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat