Thursday, February 23, 2012

FACEBOOK●•٠·

Assalamualaikum...

harini nak beletiaq pasal Facebook(FB) lak...tak tau la sejak bilanya muncul iklan-iklan yg entah apa-apa tah ni...dulu seingat aku la kan...gambar-gambar lucah ni...mcm lepa haram ja kan...

Tapi sekarang ni semakin menjadi-jadi...ni aku ada print screenkan...


tngk kat kotak merah tu....klik utk tumpembesaran..

hampa punya FB ada dak dok naik benda ni...konon nak langgan la kan...langgan la sangat....bila aku klik ja profail tu...segala gambar ada wey...kalau org laki-laki suka la lepa....*boleh tngk benda free depan mata*

FB tu semua asal dari negara jiran(indon) naik meluat aku tngk...awat gersang sangat kah lepa-lepa ni ha?buat malu kaum org pompuan ja...

19 ,2788 Yang Dah Komen:

NM02 said... [Reply]

pesbuk???

mmm..... makin lama makin jauh dengan diriku...

hehehehe

man yusoef said... [Reply]

ha ah..sama jela..ntah ape pasai ntah gambar tu jugak yg memenuhi ruang

qemaishak said... [Reply]

perasan gak tapi buat bodo je la, sakit mata je kan kakD..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

gamba qtue kecik sgt....
x leh double click so x perasan iklan jenis apa ni?? awat x buat image large senang nak tgk kakD

ajumohit said... [Reply]

aju kurang ngan pesbuk ni d, mcm2 cara org nk buat ye

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

salam kak D..
akak dah tukar ke pesbuk time line ke?

hehe..cma pun ade perasan jugak.. mmg mnyampah.. yg tu selalunya akan kuar bila ade diantara friendliest kita yg subcribe..

ieda said... [Reply]

aduh dik FB dah x relevan dah skrg nie
banyak org salah gune .. benci ! ..

Cho Zila said... [Reply]

kurang dah sekarangni... kalau singgah sebab nak tengok gambar kawan2jer..

cIk JanNah said... [Reply]

fb sekarang makin memboringkan..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

x penah perasan lak ada mende cenggini..maklumler jarang online fb

syariza09 said... [Reply]

x brani la nk klik gambaq yg kak d letak tu, sat gi terghairah pula tgk depa TU...HAHAHA

gadisBunga said... [Reply]

mmg tak patut. bayangkan kalau mak ayah kite yg tgh mengadap fesbuk ni, tak ke malu?

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

haihhh so very annoying.

sahromnasrudin said... [Reply]

same la kite..tp sy buat bangang je kak..malas nak hambek peduli huhuhuhhh

cik helena said... [Reply]

kawan kte de kene kak..indon memang suka buat gini..aptb

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

membersihkan habuk2 kt cni..
acheeeww! :P

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

membersihkan habuk2 kt cni..
acheeeww! :P

Kella said... [Reply]

tengok la.. menda2 macam ni senang je dapat kan.. ya Allah.. risau nya bebudak sekarang tengok internet! aisshh!

miya said... [Reply]

sana mmg melambak,, huh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat