Monday, October 3, 2011

WATERMARK DAH ADA●•٠·

Assalamualaikum....

wah2 gumbiranya dlm hatiku kerana apa yg selama ini aku impikan semuanya dah menjadi....sekarang gamboku dah ada "watermark"nya.....terima kasih buat Adik ADAH yg tlg men"design"kannya....siapa adik adah ni?dia adalah ank saudara pada Akak YUS kita ni...kemarin dia dah "makeover"kan blog akak yus ni...pastu aku pun mencelah juga la minta adik adah ni tlg buatkan watermark utk aku....no..no..no..no..bukan tolong saja...pasti kena ada upahnya....

pastu minta dia tlg buatkan Scroll sekali....aku ni bukan pandai nak Edit HTML bagai...buta it la katakan...yg aku qeti nak up entry pandai la..*alaaa...up entry pun 3hari sekali tu yg kata pandai....* kahkahkah...

jom kita tngk watermark aku itu...pastu ada sedikit aku nak selit kat sini ada yg bertanya kat mana aku beli stiker pada entry iNi dan kat sini juga aku akan bgtau segala2 rahsianya...*eceh2...rahsia la sangatkan....*

taraaaa....santek dak "watermark"ku

ok sekarang aku nak buat kakelesyennya :-

1.cermin beli kat kedai RM2.x 20keping...
2.stiker beli kat TSB(Taman Sultan Badlishah) SUPERSTORE RM3.90 satu set...semua aku beli 9set...kalau kat tempat hampa tak dak TSB SUPERSTORE ni kat GIANT, TESCO & PASAR HARI(pasar tani) pun ada jual...
3.double sided yg ada span tu RM3.x5
4.gambar hiasan tepi cermin kat kedai RM2x2keping

jumlah semua jadilah sembilanpuluhempathengget sahaja....ala sory2 sekupang lupa kira....hehheehhe TOTAL :RM94.10 TUNAI.....

ok selamat mencuba bagi yg nak mencuba la kan....



16 ,2788 Yang Dah Komen:

aDisH.sHidA said... [Reply]

untung la ada org buatkan..hehee

ajumohit said... [Reply]

Cute sangat watermark tu!!! Nak jgak ahh hihi

abghani said... [Reply]

good post

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

salam kak d..
lawa la watermark tu..
huhu....
teringin jugak nk ade watermark..
:)
tggu....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

wahh chantekkk.kiter gak yg takda kakD

diana said... [Reply]

comel nya..
saya buat pakai hentam je..tak de seni langsung watermark saya..
hahahah..

kakD..
barang yang saya nak hantar tu belum sampai kat saya lagi.dalam minggu depan la sampai kat kak D ye.
sebab saya oder dari orang..
heheheh

kakchik@ella said... [Reply]

hamboiii .. comeinya.

aizamia3 said... [Reply]

cantik.. ;)

NM02 said... [Reply]

aloh... comei wm tu... hehehe

~ yus ~@ ibu maznaz said... [Reply]

wah! dah siap ya watermarknya...

kelass, canteekk!...

makin masyuk bisnes anak sedara kak yus ni...hihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

pewittt lawa new watermark tue
dah cute sgt tue KD oii buat apa mintak ai buatkan lagik?
ai save guna PS file takut susah KD nak install bagai plak nnt ngeee

Mama Gee said... [Reply]

ai rajin pasang watermark masa baru2 je..pastu dh malass dah...huhu buat rugi je beli....hik3

qemaishak said... [Reply]

cantik...header blog kakyus pun cantik:) org yang sama buat rupanya hehe

Myra Jay said... [Reply]

Wahhh santeklah...

Nak gak lah tukaq watermark baru :)

wahida said... [Reply]

cantiknya...siyes cantik watermark tu..


saya ni pulak ada org bagi watermark tak pakai pun sbb malas nak tepek...sudahnya berapa byk org cilok gambar dari n3 saya...tu bahananya takde watermark ni...huhu...

mamaNoriz said... [Reply]

ewah, klu tgok cermin tu kena nyanyi lagu bunga2 cinta ek..


hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat