Sunday, October 2, 2011

DAH SIAP DI"MAKE OVER"KAN●•٠·

Assalamualaikum....

cehhh tajuk ada sikit "over" disitu....bukan apa hari tu...aku ada la masuk blog Kasih Firdaus ni..aku terjumpa AKA dok gerodek baca entry dia sama..tiba2 aku TERbekenan nak meniru la plak kan...sbbnya aku punya minat yg sama dgn dia...nak beli cermin besar2 mcm kat rumah org tu...rasa mcm mahal la kan...sampai cecahan ratusan hengget....aku pun dgn rasa tak malunya terus nak meniru cara ke kretifan dia....

jom kita tngk apa yg aku tiru ke kretifan dia...TAPI dgn cara aku sendiri la kan...aku tiru cara dia jimatkan kos...biasa la aku ni bukan la kayo rayo sangat...mana yg boleh jimat tu nak jimat ja....la aku dok melalut apa ni...jom2 kita tngk apakah yg di "make over" kan itu.....

taraaaa.....inilah cermin ajaib yang aku maksudkan itu.....

cermin ni memang aku dok letak kat bilik ayaq ja pun..entah kenapa sikit tak terpikir utk mengkretipkan ia....nasib juga aku dok gerodek2 blog kamu ya aida....boleh juga aku merealisasikannya...

ini cermin yang aku letak kat bilik ayaq...stiker bunga tu lebihan dari aku "make over" cermin yang kat atas tu...

dan ada lagi aku meng "over"kan kabinet tv aku ini....

 see..see...cermin dia semua aku lekatkan kertas pembalut hadiah sebenarnya....tak la nampak terus menerus apa ada kat isi dalam tu kan....sebenarnya kat dalam tu ada apa benda tah aku sumbat ja dlm tu....bila dah buh kertas tu....dan2 nampak kemas kan....hehehehhehe.....

kos aku "make over"kan cermin ajaib itu termasuk stiker2, double sided tape,gambar2 yg ada kat sebelah cermin itu semua hanya....sembilanpuluhempathengget sahaja.....murah kan....jadi pada sapa2 yg ada keinginan mcm aku untuk memiliki cermin besar....silalah tiru mcm aku......

10 ,2788 Yang Dah Komen:

mzhany said... [Reply]

kak d, kreatip. sy pun tgh ushar chermin besar nk letak kt ruang tamu ni, minat yg ada tulisan ayat Quran kat tepi tuh, tapi masih lagi ushar nih...

YAYA AZURA said... [Reply]

waah..kak d..cantiknya cermin...
save bajet sakan nih!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

wahh kreatif la kak....suka2

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

kak d...
cantiknye deco tu...
huhu...tu la....klu tgn rajin dan kreatip semua pun boleh..
cma?hehehehe...xdan ape2 mesti pecah cermin tu di buatnya..

cantik...cantik...

ajumohit said... [Reply]

rajinnya, hasilnya mmg mantap!! cantik

laskar pelangi said... [Reply]

akak..kreatifnyaaaa...;))

~ yus ~@ ibu maznaz said... [Reply]

cantik d! Memang kretip ni, kalau akak tak pandai..:)

aDisH.sHidA said... [Reply]

kreatif..perangai mcm adik shida hehehee..beli kertas bunga...lekat kat belakang almari yang jadi penghadang ant dapur n ruang makan...

gedek! said... [Reply]

ini dah tahap rajin...!

(berseni)

So Shy Lady said... [Reply]

salam d


mn bli sticker tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat