Thursday, September 29, 2011

NI ADA LAGI TABIAT DIA●•٠·

Assalamualaikum....

Ada lagi cerita pasal anak dara aku yg sorang ni... ya la....baru sorang ni keja dok cerita pasal sorang ni ja lah....kan..kan...ka hampa dah cemuih(boring) dah keja aku dok cerita pasal ank dara aku ni ja...dak kan...dak kan....suka kan....suka kan....hehehehe (perasan p la.....kata ada org nak dgr cerita aku ni...)biaq aku syok sendiri ja...tak gaduh kena byr apa2 pun....

dah lama sebenarnya aku nak cerita pasal tabiat dia yg ni...cumanya tak dan nak snap gambo ja...kalau nak cerita musti kena ada bahan bukti juga kan...baru lah sahnya cerita itu...ada betoi???

ok2 jom kita tngk gambo dan tabiat dia itu....


e'ehh...silap upload la...yg ni gambo dia lg jelas...sory no...


see...see..see...see...itu la tabiat dia...kalau minum susu pasti jari kelingking(jari kecik)dia mesti terjongket naik punya...pegang p la botol panjang ka pendek ka...mesti itu lah terjadinya bila dah nak minum susu....lawak kan dia....bila tngk gambo ni aku pun dok gelak sorang2 ja...hampa gelak la sama....

17 ,2788 Yang Dah Komen:

misya said... [Reply]

macam-macam

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

alahai comey nyer
mcm2 pesen masa nk besaq ni

~ yus ~ said... [Reply]

landing kat bahu abah dia ke hisap botol tu D??

aizamia3 said... [Reply]

comel je.. dah ala2 macam pegang microphone pulak..

qemaishak said... [Reply]

Hehe macam2 kan keletah anak2 ni..

ammar suka tido tgn berlipat, puas betul dia buat balik agaknya selesa gitu kot

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : a'aa la kak...biasa la dia...kalau tak da abah kita la yg dia cari...

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said... [Reply]

dia feel ala2 pegang microfon mas idayu tu..hehehe..tomel..tomel..

ajumohit said... [Reply]

Eh sama ngan auntie la jari farah, klu minum air msti jari terangkat gitu hihi

Ati Masrif said... [Reply]

awat leh jadi lagu tu na...

anak kita kalau hisap susu
tangan mesti nk masuk
dlm bj mummy dia...hehe

YanaMIB said... [Reply]

haha eh tp kan kak D sy tgk ramai budak suka pegang botol gini..terjongket jari kelingking..xtahu nape..trend kut..haha abeh la sok dia dh bsr bc blog mak dia mesti dia blushing..heee~ =P

Hanis MY said... [Reply]

comeinya... itu etika minum susu versi farah hehe...

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

hehe..tebiat ni la yg buat kita suka tgk kan kak d..
anak2 cma pesen isap botol sambil tgn dok gosok2 bantal busuk..(cam gosok pelita soh jin keluaq)
hehehe...:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

akak sayang...ni yg nak merajuk ni.tau tak jangkit saper?haha..jangkit saya kot?saya klu pegang straw ke,,atau cawan ke..mmg camni tanpa sedar..huhu

mamaNoriz said... [Reply]

hehe, cute..

sib baik gegirl ek...

Asmara said... [Reply]

budak2 mmg macam2 fesyen masa menyusu kan! best tengok ragam diorang. hihi.. comey je jari dia tu. :D

syariza09 said... [Reply]

x jemu haiiihhh. habit mcm tu ok jerr

Papa Mifz said... [Reply]

nanti dah bosan jari kelingking dio tenung ibu jari lak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat