Sunday, September 4, 2011

RAYA 2011●•٠·

Assalamualaikum semua....fuhhhhh....besawang sudah dgn blog aku ini....rindunya aku pada hampa semua...hampa RINDU(siap TER"caps Lock" lg tu....) aku dak?*sapa yg nak rindu kat hg?perasannn...siap tanya2 lg...*

skg kita masih lagi dlm mood raya kan.....yg sebenarnya byk yg aku nak story mory ni...dari hari puasa kita yg ke 28 hingga lah saat2 raya....untuk itu aku tayangkan dulu gambo raya aku sekeluarga pada tahun ini.....


nantikan aku akan hapdetkan lagi cerita ceriti aku masa bercuti @ berhari raya ye.....tungguuuuu....


5 ,2788 Yang Dah Komen:

♥ Frau Reen ♥ said... [Reply]

waaa..shanteknye..jom la tgk bju rye rin yg xcntik 2

Cikgu Jaja™ said... [Reply]

haa..cepat hupdate yer.. hehe

rATu kEBaYA said... [Reply]

bestnya gah tepek gambar raya

POSH76 said... [Reply]

santek gambar ni....

aizamia3 said... [Reply]

color baju yang cantik.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat