Wednesday, February 9, 2011

Cantek dak?●•٠·

Assalamualaikum semua...
sejak kebelakangan ni.. aku sibuk sgt2 
sampai tak dan nk berhapdet blog aku ni..
aku nk kongsikan dgn hampa tentang pict ni...
zaSSsssss...

mcmana pandangan hampa?
cantek dak terai tu?
no..no...bukan aku yg buat...
aku bli ya...
jom layan lg 1 pict...

yg ni yg sebenarnya aku nk fokuskan...
NO.1 : batang yg bergantung tu...NO.2 : bunga reben tu...

aku bukan apa nk suruh hampa teka bopa henggit batang yg bergantung tu?
reben tu kawan aku yg buat tau...bukan aku...
skg kami tengah bertunggus lumus utk....jeng..jeng...jenggg....
nantikan kemunculannya....

30 ,2788 Yang Dah Komen:

MAPPIAU said... [Reply]

waaaa cantek cantek cantek (tetibe teringat yang langsir kat umah dah lame tak ganti hiks :P)

Hanis MY said... [Reply]

wahh santeknyaaa sukala bab hias2 rumah ni... tak sbr nk tgk jeng jeng...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MAPPIAU : ha...tudia...br tau dah lama tak bertukar langsir...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : sabar2...sabar2....kakD pun suka jg...

Diela Zaimi said... [Reply]

wahhh cantikla umah kakD...ni baru CNY...lum raya puasa lagi...hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Diela Zaimi : bukan rumah dear...nantikan kemunculanya...

~ yus ~ said... [Reply]

Wah! Memang cantik Kak D. Beli di mana tu?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : tirai beli kat TESCO yg lain2 semua buat sendiri..

Ogy said... [Reply]

duk hias opis ke kak....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ogy : hehehehehehe...nanti la kakD bgtau..tunggguuuu na.....

syariza09 said... [Reply]

hamboi2...kretip & inovatip,,tgk langsir ni, tringat langsir kt rumah yg dh lama x basuh...hehe

Hanis MY said... [Reply]

kak D ampunn maafkan daku naper ntah g tulis fatin huhu ok pasni tak buat lg..jgn mrh naa kak D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : hahahahhaha...sudah pecah rasia maaaa....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : mahap diterima...tak marah hai...biasa la tu...
tah2 kamu bekenan dgn nama tu apa....

noor said... [Reply]

siap bereben curtain kak d
kak d nk bisnes ker jeng3x

CheQ PP JoY said... [Reply]

ada tag utk akak..jmpot join ye..thnx..

http://www.cheqppjoy.com/2011/02/capture-moment-contest.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said... [Reply]

tantekkk!!~~ likee!! omey ngattt...

kak d : sal pendapat utk blog saya tu saya hargai sangatt..need komen2 from others bloggerrrr...appreciate itt!! nanti saya tapis2 widget yg adooo..tu pun dah bnyak buang kak..tp still slow...nape tah..hehehee...nanti mood mai saya godek2 lagi okeh..tq!!


Jom mai singgah my blog....klik je link mummylovers blog ini

ahsfantasy24 said... [Reply]

cun..!
simple tp anggun..!
i like this sis :)

Terjah anak mata:
Amaran, untuk wanita sahaja!
Holiday: Kau suka naik basikal?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor: jeng...jeng...jeng...jengggg....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@CheQ PP JoY : ok nanti akak terjah ye...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ : tq dear..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ahsfantasy24 : i loikes 2...dear...

Miss Yaty said... [Reply]

cantiknya..:)

Isteri Yang Comel said... [Reply]

cantek lah kak d

Syeeda Sobbihi said... [Reply]

cantik la kak D! nice.. nak tiru leh?? hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Miss Yaty : tima kaseh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Isteri Yang Comel : tima kaseh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Syeeda Sobbihi : tima kaseh...tiru la...batang yg dok gantung tu yg mahai tu...

marina anakcikbob said... [Reply]

beli da siap mahal.. beli yang belum siap laaaaagi mahal.. upah jait lg kan.. kan..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@marina anakcikbob : ni kak bli yg dah siap..tak la mahal..boleh la..kak bli kat TESCO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat