Thursday, February 17, 2011

Fulamak●•٠·

Assalamualaikum semua....
vavavavavava..terharunya....dah ramai ye Tetamu TERhormat aku....i loikes....
Terima kaseh YG TAK TERHINGGA pada HAMPA semua yg memeriahkan lg blog aku ni....


Dan tak lupa jg aku nk ucapkan TERIMA KASEH BERIBU-RIBU LEMON pd Incek Ben Ashaari kerana segmen beliaulah folower aku makin2 bertambah...

16 ,2788 Yang Dah Komen:

MAPPIAU said... [Reply]

vavava tahniah kakD, udah ramai kenalan gitewww hehehe :))

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

wah wah wah..
tahniah yer akak..
(:

Diela Zaimi said... [Reply]

wahhh bestnya kakD...dh ramai follower...sy baru je 26 org...tu pun agaknye x sengaja ter'klik' kat follow...hahaha...
ape pun blog kakD mmg best...no wonder la ramai pengikut...
tahniah kakD!! ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MAPPIAU : Terima kaseh jg pd diana yg tak jemu2 singgah blog kakD ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Anisa Hang Tuah : terima kaseh ye..Anis pun tak jemu2 jg singgah blog kakD ni..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Diela Zaimi : jgn cakap mcm tu...nanti ada la tu yg memolonya lg...
Terima kaseh jg pd diela yg sering kali tak jemu2 singgah sini...

~ yus ~ said... [Reply]

Tahniah kakD, ramai followernya.

Saya tak pernah join segmen BA, sekali sekala ada juga jenguk blog dia..:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : Terima kaseh...ooo ya ka?kakD memang slalu gak join segmen dia...

Hanis MY said... [Reply]

bestnyaa tahniah kak D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : terima kaseh..tanpa hampa semua siapa lah daku...

Ogy said... [Reply]

tahniah kak..... :)

..lama tak melawat blog ni... .sori ya...masa tak mengizinkan lately...sibuk berulang ke hospital...dgn berokben lembab lg...ari ni br masuk opis...br ada masa..nk bw sekejap...curi2...huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ogy : terima kaseh...tak pa kesihatan kamu lg penting....

misz sheyla said... [Reply]

waaa...congrat kak :)

Miss Yaty said... [Reply]

eh ada gambar miss yaty lah...tumpang femes jap..hihi ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@misz sheyla : tenkiu dear..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Miss Yaty : kamu memang dah femes la...hehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat