Sunday, February 27, 2011

Fulamak..TAKUT AKU TNGK●•٠·

Assalamualaikum semua....
huihsss...sudah lama aku tak menghapdet blog ni ye...hampa semua rindu dak kat aku?tanya p la kan..kot2 ada yg rindu serindu2nya...hohohohoho...
aku nk cerita bab Karnival Kesihatan & Kecerdasan ni..ada la terselelit program yg di ajurkan kan oleh penganjur ni...jom layan gambar2 yg di"snap" oleh aku....

rasa2 lepa ni boleh lawan incek Ben Ashaari dak?

takut aku melihat keteguhan mereka ni...

hampa tngk tu...berketul2 gitu...

sapa la brani lawan dgn lepa ni...

tu..dia...pilih2 yg mana berkenan?

tengk lepa mengayakan ni...mcm relex saja...

agak2 hampa yg mana yg menang?

aku meng"snap" ke 88 post ini utk saja2 ja ni...
mcmana incek Ben Ashaari ada brani?

16 ,2788 Yang Dah Komen:

efyna.pinkladies said... [Reply]

err.. tak suke nye laki badan ketul2 ni. cam abnormal. hahahaha!!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@efyna.pinkladies : hehehehehhe...

nub said... [Reply]

haha. mesti kuat pukoi depa ni. harharhar

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@nub : hohohoho...yg tu tak brani nk ckp la..hehehehe

nora said... [Reply]

ganasnya badan diorg!!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@nora: tu la pasal...kakD pun naik takut tngk..

ahsfantasy24 said... [Reply]

huhuu..
lwan sazali la plak.heheh~

Terbaru:
Bila Cinta Diibaratkan Sebiji Limau
Yang Aku Mahu, Hanya Kamu

ainnoraini said... [Reply]

bukan takut lagiii..ngeri pun ade...
badannye fulamak berketul2 tu...

Diela Zaimi said... [Reply]

awwww seksi uuuu....hehehe

sissyira said... [Reply]

salam


erk...geli la....

akak,,,nak gelak tngok gambar nombor empat utk peserta nombor 23...try tngok kaki dia tu, mcm pompuan je..hehhehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ahsfantasy24 : ha rasa2 mcm boleh aja...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ainnoraini : hehehehehe..tu la pasal..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Diela Zaimi : tutup la mata..hohohoho..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sissyira : w'slm..
hehehehe...geli ke..
ada la jg sikit2 tu...

syariza09 said... [Reply]

kalau depa pakai sluaq sekerat lg la berselera nk tgk..hehhe..skali skala menggatai pula

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : sebenarnya memang ada..tapi kakD tak ambik pun...rasa segan la plak...klu incek su0mi akak yg ambik kompom akak dah masukan dlm blog ni..hohohohohoho...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat