Thursday, March 3, 2011

Cerita yg dah nk basi●•٠·

Asslamualaikum semua....
adusss...sejak dua menjak ni aku memang sibuk sungguh...nak hapdet blog pun dah tak dak masa dah...nk curi2 masa pun susah jg...aku nk bgtau kat hampa baru2 ni besday incek su0mi aku tngk la punya la tak dan nk wish kat blog ni...ni la cerita basi yg nk aku bgtau kat hampa ni...nk sambut besday incek su0mi pun tak dan..aku hanya sempat beli hadiah & kad aku buat sendiri...kira TAHUN NI memang tak sambut teqa mana la...padan la dah tua2 nk sambut apa no...hampa nk tngk dak prezen apa yg aku bli tu....
jeng....je....jeng......
kad tu aku buat sendiri...isi hadiah kena tanya incek su0mi la aku bg apa kat dia.....hehehehehehe...pembalut hadiah pakai ja mana yg ada..hohohohoho..sebenarnya dah malas nk p beli pembalut utk besdaynya...bedal ja yg mana ada....besday incek su0mi pada 27hb aritu...dah lepas mana hala dah pun...ni br nk cerita kan..tak pa la..kurang2 ada jg aku cerita besday dia kat blog kesayangan aku ni...tak la dia kt nanti tak adil besday dia aku tak boh kat blog...ok skg aku dah adil & saksama...semua besday org yg terpenting semua aku dah masukan dlm blog aku ni...ok dah tak leh karang byk2 nak sambung buat keja dah ni...ok da...da...semua..

18 ,2788 Yang Dah Komen:

Hanis MY said... [Reply]

wahhh kak D sgt romantika ok! kenapa tantek sgt kad tuuu huwaaaa terharu sy tengok, mesti encik suami gumbira...

ainnoraini said... [Reply]

hepy bday kat somi tu ye....agar jd somi yg soleh dan dimurahkan rezeki disamping keluarga tercenta...

sambil buat keje ni...sempat gak jeling2 kat blog ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY :romantik la sgt...hehehehehe..santek ke?hohohoho terharu u...
eeemm..incek su0mi syiok la dpt hadiah...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ainnoraini : ok akan kakD sampaikan..terima kaseh kerana sempat menjeling juga...

LadyRye said... [Reply]

tahun ni hadiah besday kat laki aku ialah KONDOM

sebab peringatan kepada dia, jangan cuba-cuba mau anak lagi! hahah!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@LadyRye : perghhh...hadiah yg menarik gitu...kikikikikikiki...

syariza09 said... [Reply]

pssttt..coh habaq mai apa isi tu kak D. kot2 la leh wat idea utk surprise asben sy pula

qemaishak said... [Reply]

wah sempat buat kad tu kakD..
kreatif2...
Happy belated birthday buat suami akak.

sissyira said... [Reply]

salam

romantiknya dia...jeles2..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : hehehehehehehe...hadiah biasa2 aja...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@qemaishak : terima kaseh...bg pihak...bab kretip tu...i loikes...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sissyira : w'sllm...
romantik ka?hehehehehehhe...
ala.. jgn la jeles2.....

::NelyLeyana:: said... [Reply]

kale pink gitew

MAPPIAU said... [Reply]

waaa kakD kreatifnye pandai buat kad tuh, bertuah suami kakD ehehehe.

suami saye time besday die dapat kek jela tiap2 tahun muahahaha (ni sebab bini die kuat makan la nih :P)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@::NelyLeyana:: : i loikes pink kale...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MAPPIAU : biasa2 aja...nk tempah ka?hehehehehe...

kek pun ok jg...bab mkn tu biasa la..kakD pun kuat jg mkn nya...

~nadyahoney~ said... [Reply]

salam..sy ada review blog akak..ia akan publish 9/3/2011 jam 10pg..senang2 singgah la jenguk di http://nadyahoneylist.blogspot.com/

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~nadyahoney~ : W'slm dear...
wah...ya ka?ok2 jap lg kakD singgah ye..terharunya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat