Thursday, March 10, 2011

TERIMA KASIH KAKCHIK●•٠·

Assalamualaikum semua....
YA..ALLAH..punya la lama dok kat draff ni aku br perasan...pg ni aku br tertngk benda ni tak publish lg...sory ye kak cik...hampa nk tau apa benda ni....ni ha...prezen dari kak cik AKA misz ella tu la...


syok oooo dpt hadiah...terima kasih ye kakcik....sbb bg prezen ni...i loikes....lo hampa tak tau pasai apa kak cik ni bg prezen kat aku...ni pasai aku menang dpt saguhati aritu la...nk tau >>>> klik SiNi haaaa...dah baca dah....dah faham dah....hanguk pala tu....hehehehehehe...ok la setakat ini dulu aku menghapdet blog kesayangan aku ni...sory la aku ni skg sibuk sikit...

12 ,2788 Yang Dah Komen:

Diela Zaimi said... [Reply]

patutla jarang ade entri baru...bz bebenor gayanya...hehe...
anyway, take care ye kakD... ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Diela Zaimi : tu la...terima kasih ye diela...

kakchik@ella said... [Reply]

sama-sama. nasib baik awak suka. hihi ..

noor said... [Reply]

bestnyer kak D dpt kain ela dr mizz ela..
rindu sama kamoooo

Hanis MY said... [Reply]

anteknyaaa kak D...tahniah...kak D busy eh...nanti da tak busy update k...take care kak D, time kasih wish bday encik cinta hanis hehe antek sgt wish tu kak D ni mmg kellasss i likeeee...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakchik@ella : hehehehehehe...(tersipu malu sambil ambil tangan menutup muka..)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor: kakD pun rindu sama kalian semua...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : terima kasih....

sama2 dear...i loikes u to...

kiwi said... [Reply]

kak D bestnye dpt hadiah..hehe..wink2

nora said... [Reply]

ok ok faham faham (sambil mengaguk kepala)

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kiwi: memang BEST dear..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@nora: hehehehehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat