Sunday, March 27, 2011

KL DRIFF V3●•٠·

Assalamualaikum dan apa khabar hampa semua...huihSsss..byk hari aku tak hapdet blog no...bz memanjang...baru2 ni cuti pun tak dan nk "online"(konon..) dah cuti sibuk jaga ank, buat keja rumah segalanya lah.. pulak..(alasan sungguh no..) ni aku nk share dgn hampa semua...

dgn muka yg ganas...

ank menakan aku yg sorang ni..hampa ingat dak cerita dia yg penah aku bgtau dulu...klu sapa yg tak baca lg..klik SiNi kali ni pasal keta sorong dia ni..stereng semua dah patah..*pasal yg patah?ha pasalnya dia ni suka driff sgt..skali ayah dia mengamuk lempaq abis patah stereng2..* tinggal tang hon ja pun..tu pun boleh lg dia driff..hampa nk tengok?jom play2 kat bawah ni...



16 ,2788 Yang Dah Komen:

Syeeda Sobbihi said... [Reply]

kak D, beli keta baru laa kat anak tu..heheee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Syeeda Sobbihi : tak boleh...nanti ayah dia marah...tu pun ayah dia nk lempaq dah tu...dia suka driff sgt...hohohoho..

qemaishak said... [Reply]

kecik2 pun pandai drif ye, mana la dia tiru aksi gitu tu kak D..

kakchik@ella said... [Reply]

kiut la. miss this moment sbb anak kc dah besar.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@qemaishak : dia memang suka tngk gambo lawan2 keta ni...kat situ dia blajar la kot...ank2 zaman skg...cepat boleh..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakchik@ella : tu la kan...nanti dia besar dia leh tngk la rakaman ni...
btoi la hero KC dah besau dah..

Isteri Yang Comel said... [Reply]

wah kekecik lagi dah pandai dah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Isteri Yang Comel : eemmm..budak2 cepat boleh...dpt ja sesuatu yg baru...apa lg try cuba test la...

syariza09 said... [Reply]

budak2 ni kalau main mmg ganazz sikit, kt rumah sy dah 3 beskal patah dikerjakan ank umoq 2thn, putus dua pula tu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : dah nama pun budak2 mcm la perangainya...

kdg2 ni...kita bletiaq p la mcmana pun..dibuat dono jaaa....

MAPPIAU said... [Reply]

hahahaha kemain hebat lagi anak kakD layan lap oh hahaha. Pastu dengan ade sokongan2 padu dari suara2 yang di belakang video tuh hahahaha :P

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MAPPIAU : hohohoho..sokongan padu yg kat blakang tu...makteh n acik la tu..

~ yus ~ said... [Reply]

amboi bukan main lagi dia berpusing. Berapa umur dia KakD.

Budak2 besar ni mmg lasak kan..:)

The Sharkox said... [Reply]

ada harapan jadi mat rempit..jaga baik2 kak supaya anak menakan tu tak jadi mat rempit....ciri2 dah ada dahh..kohkoh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : 25hb 5 ni cukup la 3tahun..maktok pun dah letih mengasuh dia...byk akai plak tu..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@The Sharkox : ha tu la pasai...pening jg dibuatnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat