Monday, September 20, 2010

Blajar seSuatu yg bARu ●•٠·

Tadi aku sj gatai2 tangan mengklik blog yg ada kat blog list aku....
aku klik la blog ni  DeSign ARt's GaDis kaMpung pas 2 aku bc la apa yg ada kat blog dia...

aku tertarik melihat penulisan yg di tulisnya mengenai blog ben ashaari aku pun membaca dan trus membaca...

sehingga aku berasa ingin tahu lg mengenai penulisan ben ashaari semakin lama semakin rancak aku membacanya....semua yg d kongsikan kepada blogger baru seperti aku ini amat lah berharga dengan apa yg dkongsikannya....dan yg paling best skali cerita yg d kongsikan hingga aku tergelak sorang2 pun ada..

TERIMA KASIH aku ucapkan pd ben ashaari dan sekarang blog ben ashaari telah ku senaraikan ke blog list aku...dan skg aku pun dah jd followernya...dan TERIMA KASIH jg aku tujukan pada DeSign ARt's GaDis kaMpung (bopa banyak DAn Laaa..)
 
pd blogger yg baru seperti aku...aku syorkan pd korang suma cuba lah klik blog ini ben ashaari jika anda ingin berubah & blajar sesuatu yg baru.....

slamat meng"klik" ye....ben ashaari

2 ,2788 Yang Dah Komen:

Gadis Kampung said... [Reply]

thanks kak die sudi ke blog saya..rajin2 la ke blog saya lagi kak die...kak sue yang promote blog kak die nie kat saya...

Lady Zul ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

ok...insyaallah sama2 la kita ye..
menjenguk kwn2 punya blog...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat