Tuesday, September 21, 2010

duit punYa paSaL ●•٠·


ptg tadi aku br blik dr keja mcm biasalah..aku p ambik dulu my hubby...pas 2 br p ambik mY PriNceSs...hari ini mak aku bgtau aku yg mY PriNceSs dah boleh merangkak....aku rasa seronok sangat...*tau knapa aku seronok sgt sbb umur da skg dah 9bln lbh tapi masih lg x boleh merangkak, yg sepupu dia 9bln dah boleh berjln dah pun*

 pas 2 aku n my hubby pun bertolak blik ke rumah...tetiba aku teringin nk mkn pulut udang kat pakcik 2...my hubby dah pun lajak sebenarnya dari tempat pakcik 2 jual pulut udang...oleh kerana aku nk mkn dia pun pusing blik la..dia pusing blik pun sbb aku puasa...jd dia xnak la menghampakan aku...*biasalah kita ni puasa klu x boleh mkn apa yg nk mkn rs ralat sgt..*nasib my hubby patah blik...*klu x memang nk merajuk dah ni..*tq my hubby..
semasa my hubby nak keluar dari kereta my hubby ada minta duit untuk byr pulut udang la..*bkn my hubby x nak guna duit dia, my hubby ada duit besar*aku pun ambik duit pas 2 trus bg ja pd my hubby..bla aja aku bg duit pd my hubby dan2 mY PriNceSs nangis2 mcm merengek(nk tunjuk manja la katakan)*aku hairan nk apa & kenapa la bdk ni* aku bg mainan ulat warna-warni kesukaan..

 *ini la mainan kesukaan dia*

dia xnak..aku bg puting dia buang.. apa yg dia nk ni?dia plak nangis2 manja gitu...sambil memegang tali beg aku*tiba2 aku terfikir*adakah dia nk duit?aku try ja bg pd dia RM1 dan2 trus diam pas 2 ketawa plak...*Ayoyo ank2 zaman skg dah pandai ye* ketika my hubby menunggu pakcik 2 bakar pulut udang mY PriNceSs pun dok diam ja nk tngk gambo2 dia aku snap...*aku snap pakai kamera hp ja mana la ada duit nk bli kamera yg mahal2*dgn rasa rendah diri....huhuhuhuu...


*tengok pegang duit siap senyum lg*


*syok pegang duit..*


 *pegang duit ulat mainan warna-warninya pun dah x kisah*



*dengan bangga dan megahnya skali dapat memegang duit*

Demikian lah mY PriNceSs punya ALKISAH...♥♥



2 ,2788 Yang Dah Komen:

MaS said... [Reply]

alahai pndainya si bby tomey2 nie... mntk ibu det byk2 kit bg acik kali yer...hehehehe

Lady Zul ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

eeemm...pandai la ko mengajar ank akak ni ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat