Sunday, April 15, 2012

LAGI YANG DAH SIAP

Assalamualaikum semua...

Eeemmm...kan aku dah janji aku nak bagitau kat hampa..harini aku hapdet lagi..ini plak cat kala hijau belah nak pi dapur..

dan aku menghias meja makan ku...


ada lagi belum selesai ni...cat freme tingkap, pintu..dan langsir belum lagi dipasang...aku pun sabar menanti ni...langsir katanya nak siap hujung bulan ni...harap hampa dapat bersabar macam aku ye...*a'aa ada ka yang tak sabar ni?* ka aku ja yang syok sendiri....



17 ,2788 Yang Dah Komen:

Ayuni said... [Reply]

cantik n kreatif!

ainnoraini said... [Reply]

laa..sama la mcm kakain kerja cat mengecat kat rmh skrg ni tau...entah apa jd nya ni ha..

lawa tuu..jeles la mcm ni..

misz sheyla said... [Reply]

terangnye kaler akak guna...tapi cantik lak nampak....

Solihin Zubir said... [Reply]

amboiii.. colourful.. cantik2.. hehe..

gadisBunga said... [Reply]

saya tak sentuh pasal cat eh. tapi saya suke giler kat 'lubang tingkap' tuh yg melengkung tuh! even nak tebuk dinding bilik saya kasi berlubang mcm tu tau!

ieda said... [Reply]

amboi2 ... comel nya dikk
rajin mengemas dan mendeco .. kemas aje ;)

Puan Simply Syeeda said... [Reply]

hijau pink.. nice combination kakD.. kreatip sungguh akak sorang ni..

mzhany said... [Reply]

ijauuuu, suker ;) hehehe

Hanis MY said... [Reply]

wewittt kellass la...

syariza09 said... [Reply]

ijau gituuu

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

Bersinar2 mata tgk..
Rajin kak d gubah munge… :)

azam said... [Reply]

hijau je ni....PAS ye?....hehehehe jgn mare ye

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@azam : boleh pulak kata mcm tu ye...
tak tngk ka kita cat kale apa lg...apa laaa....

kita tak marah cuma benda tu sensitiviti org ye...nak melawak pun tngk tempat juga k...

dwaty said... [Reply]

warna ceria....

Myra Jay said... [Reply]

Lepas ni nak buat kaler hijau pink jugaklah :)

Mama Gee said... [Reply]

d, buat konsep english ke umah? :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Mama Gee : tak dak la konsep english sgt...cuma deco sikit2 ja...D tak pandai sgt pun...G lain la dah terer sgt kan...seronok tngk G deco rumah G..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat