Thursday, April 5, 2012

MACAM-MACAM PERANGAI ORANG NI

Hehehehehhe...nak tergelak aku dok baca komen-komen kat page tu....
hampa nak tau komen apa?
hampa klik link ini >>>> Kelab Peminat Setia Aaron aziz Dan Ady Putra
asalnya Aaron aziz ni nak tunjuk ic dia...alih-alih lain pulak yang orang komen.... lawak-lawak...


8 ,2788 Yang Dah Komen:

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

hehehe...sian aron..:p

ieda said... [Reply]

memang dah jadi bhn lawak lakk skrg, eiii entah ape2 lah benda2 mcm tuu sah2 org nak buat main2, x yah lahh percaya kannn :-)

ainnoraini said... [Reply]

Tak kisah la apa pun nama dia tuu... Kannn

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said... [Reply]

hahaha..dah baca..klaka la diaorng nih.. sian aaron, tp kan kuku dia sama ngan kuku asben linda... tu sebenarnya sbb dia suka gigit kuku tu... gigit kulit kat tepi 2 kuku tu, tu la sbb jd mcmtu.. slalu gak bising kat asben, jgn gigit kuku..:)

Hanis MY said... [Reply]

dah tak ada dah pasal post tu tak sempat nk baca huhu...

wahida said... [Reply]

kalau baca komen2 pasal artis ni mmg lawak kan...
saya pun suka baca komen dorang kengkadang...komen yg tak terjangkau dek akal pun ada...haha...

noor said... [Reply]

yg pting dia dah mng smlm kan kak D hehehhehe

Solihin Zubir said... [Reply]

haha.. sian mat haron.. kuku pun jd isu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat