Thursday, January 12, 2012

AJA-AJA MEN HON PIAR TERA●•٠·

Assalamualaikum hampa sihat ka semua?aku sihat2 aja walaupun saat2 dirundung pelbagai masalah...

perghhh...pagi tadi memang kru sinar pagi(sinar FM) menceriakan pagi aku...memanggg sinar pagi lah hampa ni...sampai kan ada yg kehairanan melihat aku...(masa tu kat trafik light ada kenderaan sebelah aku buat muka hairan...sbb tngk aku dok gelak sorang2 padahal aku tngh layan sinar pagi...)

pict dari FB SINAR
cer hampa klik video ni...


kan..kan...betoi dak?sapa yg tengah ada masalah pun boleh hilang sat masalah tu...dgn keletah mereka2 ini..

9 ,2788 Yang Dah Komen:

Hanis MY said... [Reply]

awak ok! hindustan hey gitu..

ainnoraini said... [Reply]

tak boleh bukak la pulak kat opis ni... tadi dengar suriaFM...dengar coloteh nabil,kenchana dewi dan halim othman..tuu

kakcik said... [Reply]

Di pejabat sekarang kakcik dengar Hotfm online sebab nak dengar suara Wani @ DJ Shaz. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

saya pernah dgr masa blk cuti hr tu..mereka bertiga.serabut saya tgk mereka berebut2 nak ckp.smpi 3 org...cam khairil tersepit je saya tgk time tu.yg dua byk ckp ..hahaha.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

SY mmg funny khen...
x larat nk gelak berjemaah ni

laskar pelangi said... [Reply]

kecoh jerk kan suriaFM ni..he3:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakcik : 11pg-3ptg tu memang saya pun dgr..sbb nak sappot member2...

dwaty said... [Reply]

selalu dengar sinar pagi dalam bas...memang lawak... hehehe

Papa Mifz said... [Reply]

Sesekali lyn gak sinar nih,best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat