Tuesday, October 26, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam ●•٠·

hehehehe....saja la nak cuba nasib..kot2 ada rezeki kan...aku tngk hadiah pun best juga...
syaraT2 dia pun mudah ja...


1. Anda mesti seorang blogger (aku br lagi dlm dunia "berblog" ni...oleh kerana makincek ni ckp mestilah seorg blogger..jadi aku join je lah..dia tak kata pun utk blogger baru ka lama..kan2..)

2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com  (dah folo pun...tak caya...ha..tngk kAT bawah ni...)



3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia (ha itu sudah semestinya...tak caya juga...ha tngk la kat blog aku... http://mysweetworld-didie.blogspot.com)

4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam (dah buat pun..tak caya juga...ha cuba tngk kat atas..ada kan..)

5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda dan linkkan ke blog ni (ya2...dah buat dah...cuba klik tngk banner kat atas tu..)

6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
(ya dah buat dah...klu tak caya chek kat sini )

7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje (dah...dah tinggal dah pun cuba makincek chek tngk ye..)

8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda (eemmm....aku nk tag kat sapa ye...ha....aku tag dia ni sweethoney  dan orkidscyl boleh kot no....)

Tarikh Tutup: 30 November 2010

3 ,2788 Yang Dah Komen:

atie aizam said... [Reply]

Salam LadyzuL, ati dtg nengok2 penyertaan ni.. ok sumer berez.. senang jerkan..


rajin2 la singgah blog atie yer.. maner tau esok lusa nama naik utk hadiah sampingan kan.. Good Luck yer!

ieQa sWetLuv said... [Reply]

wahh macam best je kalo dpt join huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@ atie : insyaallah...
@ ieQa sWetLuv : a'aa..try la..kot2 ada luck..bleh join lg la..tarikh tutup dia kan lambat lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat