Wednesday, October 20, 2010

Pisang Udang?●•٠·

wahhhh...dah manyak ari lo aku tak "update"blog aku ni....mesti raaaaa..maiiii..yg tertunggu-tunggu kan....perasan p la sorang kikikikiki... aku ada story mory baik punya nk di kongsikan pada korang....korang pernah tngk tak pisang udang? apa.. tak pernah? ha ni aku nk tunjuk pada korang....

ini lah dia pisang udang...

isi dia plak mcmana?....lo aku dah tau korang mesti nk tanya isi dia kan?....eeemmm...aku ada snap juga isi dia..korang jgn riso punya.....


 ini la isi dia...

heheheehe...sama mcm pisang biasa la kan...cuma pisang ini nama dia pisang udang....sebab apa kita panggil dia pisang udang sebab.....kulit dia kala mcm udang....rasanya mcmana plak? hai...korang ni....dah aku bgtau pasal dia korang nk tanya pasal rasa plak..... eemmm...rasanya memang sedap....lemak2 manis2 la....

3 ,2788 Yang Dah Komen:

eiela said... [Reply]

ish,,tak pernah lagilah merasa pisang udang nih. Nih baru tau ada pisang warna camni.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said... [Reply]

@eiela sbb 2 akak nk kongsi dgn semua orang..

raihan said... [Reply]

x pernah jumpa pun.. x der jual kat mana2 ka??.. tringin gak nak rasa... hang dah pernah rasa ker D?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat