Wednesday, April 20, 2011

NUR KASIH THE MOVIE●•٠·


Ha..ha...ha...cari apa tu....??
ni baru TRAILER dia ja lah.....hohoho..





ni lagu TEMa NUR KASIH THE MOVIE....

BEST KAN? KAN2...?? Tu mesti dah tak sabar nak p tngk kat pawagam....jgn lupa 19hb Mei 2011 ceh.. aku siap buat promot ni apa hal?saja ja...nak cerita bg hampa tak sbr2 mcm aku ni nk p tngk...hehehehe...

10 ,2788 Yang Dah Komen:

sahromnasrudin said... [Reply]

ramai dah eksaited nk tgk..lagu pun dah kerap dgr kat radio huhuhhh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sahromnasrudin : ha tu la pasalnya...memang dah tak sbr dah ni...

~ yus ~ said... [Reply]

hehe...yus pun minggu lepas dah letak lagu ni kat blog..

best kan kakD

~SYAZ~ said... [Reply]

wahhhh!!!!
seriously syaz x sabar nak tengok cite tu..
peminat setia ni..
hehehe..
jom ramai2 serang wayang bulan 5 ni..
jommm!! ^__^

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply]

gua nak copy dari net saja

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : memang best...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~SYAZ~ : sama la dgn kakD....masa tayang kat tv3 kakD tak pernah mis..masa ulangan pun sama...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o : nk copy ja ka?teh tak mau?hehehehehehehe..

~SYAZ~ said... [Reply]

kakD,,
blog tu,syaz suruh kawan syaz yg buatkan..
kalau syaz reti dah lame syaz tolong buatkan..hehehe..
ni syaz bagi link kawan syaz tu..
http://ateynmohd.blogspot.com/
die mmg reti bab2 design blog ni..

~SYAZ~ said... [Reply]

syaz x ade fb..
syaz bagi email syaz jelah..
syaz_purple9208@yahoo.com..

lagipon syaz satu bilik dengan kawn syaz tu..
nanty syaz try tanye die..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat