Thursday, April 14, 2011

PENGUMUMAN PENTING●•٠·

Assalamualaikum semua....
blog aku skg dlm proses pengubahsuaian tah apa2 tah...pd kwn2 jgn panik ye....
jap lg i terjah blog hampa semua dan tinggalkan link baru aku na....hrp bersabar...

gambar di sambar kat p0kcik Go0GLe

12 ,2788 Yang Dah Komen:

~ yus ~ said... [Reply]

apsal tukar kak....

apa pun nnti yus update di blog yus ya..:)

noor said... [Reply]

kak d tukar umah ek...slmt berumah alamat baru heheh

syariza09 said... [Reply]

nk tambah apa lg ni kakD, pasni mesti lg cung :D

qemaishak said... [Reply]

saya tgu nk tgk umah baru akak siap ni hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : URL yg lama tak glemer..hohohoho..yg ni br mantop...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@noor: semua skali tukar...nantikan kemunculanya...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : tak la cung sgt...tungguuu..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@qemaishak : ok tungguuu ye...

puanbee said... [Reply]

saya singgah hee...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@puanbee : terima kasih...

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

omeinye blog warna warni heheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Qaseh dalia adelia : terima kasih...tapi skg tngh renovet lg ni...insyaallah esok lusa dah tak warna warni lg dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat