Wednesday, April 27, 2011

PAGI2 DAH BUAT AKU HANGIN●•٠·

Assalamualikum semua.....
tak sbr nk cerita ni....*cer cita....cer cita...*bukan hari ini ja...hari2 lain pun pernah jg jadi.. tapi aku sj tak mo up N3 lg...

tapi hari ini rasanya mcm dah nk meletop la...dah tak tahan dah...aku nk tanya hampa...selalunya laluan belah kanan utk kereta slow ka?dak kan...TAPI ada segelentir yg tak faham undang2 jalan raya ni...tu yg payah tu..

gerammmm...gerammmm...gerammmm niii...

klu nk bercinta pun...ambik la....laluan kiri...tak kira la keta hampa besar ka..mewah ka..ada aku heran...biaq org lain jalan dulu....boleh dak mcm tu?

gambo disambar kat pokcik Go0GLE


aku kdg2 sampai ambik keputusan main selet2 jg...kalau aku dok laluan kanan...keta kat depan aku mcm org dok becinta...aku ambik laluan kiri...potong keta dia..pastu ambik balik kanan..

tak kan selamanya aku perlu buat mcm ni....menda ni pernah tak terjadi kat hampa semua?

ha lps aku luahkan kat sini rasa lega la....


p/s : pada pemandu2 kenderaan di laluan mergong ke ilmu baru sila ambik perhatian....

28 ,2788 Yang Dah Komen:

Maya Mayana said... [Reply]

ada..orang ni mcm2 ragamnya...kalau tk sabar boleh bergaduh...anyway hati2 dijalanraya...

MummyEcha said... [Reply]

bab nie kekadang bikin saya stress..cam pagi tadi,memang angin satu badan sbb kena follow kete yang bawa x sampai 50km/jam.....huh penat sbb kena tekan brek memanjang..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Maya Mayana : tu la..kdg2 beletiaq jg sorang2 dlm keta...geram punya pasal..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MummyEcha : tu la..kdg2 geram dgn lepa kan....kakD tadi 40km/jam tau..tu yg hangin tu...

ainnoraini said... [Reply]

hangin...sape tak hanginkann...

selalu gak terkene kadang2 rase mcm nak hon jer...tapi sabarrr..

~SYAZ~ said... [Reply]

sabar kakD marah ngat dia..
tapi tulah pemandu ni patot nye peka..
ni sampai dah menyusahkan pemandu lain..
agak2 nya dah lupa peraturan jalan raya kott tu..
rilek kakD.. ^__^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ainnoraini : tadi pun nyaris2 nk hon..tapi incek su0mi kata tak yah...selet ja...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~SYAZ~ : tu la maybe lepa dah lupa kot...

sib ada incek su0mi kat sebelah..klu tak haaaaa.....

syariza09 said... [Reply]

bila kakD mula bersuara.....dasyat! Sure pasni x dak sapa brani buat camtu lg...hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : marah ni...marah ni...hehehehe...

tu la minta2 mcm tu la...

Diela Zaimi said... [Reply]

dah selalu sgt jumpe manusia cmni kakD...mood ok terus jadi nak marah...mmg diorang ni jenis takde kesedaran sivik...pentingkan diri sndr je...ishhh terus rasa hangin 1 badan...hehehe

dwaty said... [Reply]

sabar kak... sabar.... bawa mengucap... next time akak buat satu 'ayat' dekat kad manila @ A4 paper ... tulis besar2... pastu kalau terjadi lagi kes macam ni... akk tunjuk paper tu melalui cermin... biar dia baca rasa tak puas hati akk... hehehe... saya nak jer buat cam tu... tp sampai sekarg pun tak buat lagi.. hehehe

qemaishak said... [Reply]

selalu gak camtu kak, ada yg xsedar duk ckp telefon sambil memandu bawa keta cam siput gn laluan kanan..hangin je kan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Diela Zaimi : kan klu sapa pun mcm tu kan...geram la...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@dwaty : akan ku cuba try test tngk...hehehehe...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@qemaishak : bab ckp tipon pun satu hal gak...geram kan...

cik sakura said... [Reply]

pernah jugak terkena..nanti main hon plak..setakat ni masih boleh sabar lagi..

MamaEma said... [Reply]

memang ada.... kadang2 saya potong balik diaorang..hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@cik sakura : klu main2 hon nanti bising plak kat jln raya...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MamaEma : ha tu la no...mau buat mcm tu ja...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

wuwu..bnyk sy baca entri hangin sbb kelakuan pemandu di jln raya 2-3 hari ni..

isk isk..sabo ye kak..mgkin keta dia tak leh laju pehtu tak leh nk g kiri psl stereng rosak..hehe

safiyyah osman said... [Reply]

sis..jemput la dtg kenduri....bagi email..saya email plan ke rumah:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty : tak kan stereng keta rosak...keta lepa hebat lg dr keta akak....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@safiyyah osman : insyaallah..jap kakD bg..

Suhami Ahmad said... [Reply]

Kalo atok kan, atok kasi beam

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Suhami Ahmad : hohohohooho...mau tiru mcm atuk punya stail br canteeekkk kan....

kakchik@ella said... [Reply]

kc pn ckp mnyampah kalo trjmpa spesis camni kat jlnraya. bwk keta ni kan, tepuk dada tnya selera. nak laju ke ..nak slow ke ..jnji jgn kaco org. nak slow duk kiri tu diam2. kan senang ..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakchik@ella : btoi tu kc...mood pg2 nk gi keja elok2 ja...tiba2 dah kasi potong mood org..geram kita dibuatnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat