Thursday, August 25, 2011

SELAMAT HARI RAYA●•٠·

Assalamualaikum Semua....

Wah tngk tajuk mcm tak sbr nak raya kan...mcm besok nak raya dah ooo...sbr2 bukan apa...aku cuma nak wish siap2 kat hampa semua...sbbnya hari ni hari last day aku berkerja...aku stat cuti dah besok...mana la taU kot2 dlm masa cuti ni aku tak ber"online" ka kan...

Dengan ini...aku mengucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN...*tak tau nak taip apa dah ni...sbb tak sbr2 nak bercuti..hehehehhe....

ni aku tempek gambar kami sefemily utk tatapan kalian semua....

Pict tu masa raya tahun 2010...nanti aku tempek plak gambo raya ini tahun ye...tu pun kalau dipanjangkan umur la ye...

ok...babai...

19 ,2788 Yang Dah Komen:

Maya Mayana said... [Reply]

Selamat hari raya juga..maaf zahir batin

qemaishak said... [Reply]

Selamat hari raya kakD..maaf ye andai ada salah silap kita kat alam maya ni:)

NM02 said... [Reply]

selamat hari raya wak. maaf zahir batin. maaf kalu selama perkenalan kite di alam maya ni, yu pernah tersinggung dengan komen2 dari ai ke kan.. maceh juga kerna sudi jadi teman alam maya. moga persahabatan kite akan kekal selamanya..

POSH76 said... [Reply]

mmg sweetla....selamat hari raya maaf zahir batin...amboi si kecik tu dah pakai baju melayu kiut sgt

~ yus ~ said... [Reply]

Selamat hari raya juga dari kak yus ya D.

Maaf zahir dan batin...

ajumohit said... [Reply]

selamat hari raya juga ye, tangan dihulur maaf dipinta

misya said... [Reply]

selamat hari raya maaf zahir dan batin

safiyyah osman said... [Reply]

selamat hari raya kak D...^__________________^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

salam aidilfitri buat akak sekeluarga ek....mkn2 tue ingatla katy cheq di sini na...uwaaa

kakcik said... [Reply]

Selamat hari raya, semoga bergembira dan pastikan selamat walau di mana berada. :)

aizamia3 said... [Reply]

selamat hari raya aidilfitri..
moga selamat perjalanan pergi dan balik sepanjang cuti raya ini..

Aziela said... [Reply]

Selamat Hari Raya. Semoga gembira dan bahagia bersama orang tersayang....

CikNyz said... [Reply]

Assalamualaikum..lama rasenyer CikNyz tak jenguk belog ni…..dikesempatan ni CikNyz nak ucapkan

Selamat berpuasa & Selamat hari Raya
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya.html

ikuti jugak entry pasal Gunung kinabalu dari Part1-Part 4
http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu.html

KILA said... [Reply]

Selamat Hari Raya..

Hanis MY said... [Reply]

Auwww sgt sweet selamat hari raya kak d sekeluarga... Take care jgn lupa story the mory

HEROICzero said... [Reply]

InsyaAllah panjang umur . Mudah2an .


Selamat hari raya !

Asmara said... [Reply]

Selamat hari Raya buat kakD sekeluarga. Moga raya kali ni lebih bermakna gitu. Hati2 kalau memandu pulang ke kampung. Bestnya nak raya!! :D

Papa Mifz said... [Reply]

selamat hari raya kakD...semoga ceria2 di hari raya k..:)

d_LA said... [Reply]

SELAMAT HARI RAYA KAK D, MAAF KALAU ADE TERSALAH CAKAP/KOMEN YER..TAKE CARE^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat