Monday, August 15, 2011

TAHNIAH UTK BLOG AKU●•٠·


Assalamualaikum....wahhhh...dah setahun rupanya harini blog aku ya....alhamdulillah masih hidup dgn segar bugar lg...eemmm..teringat masa mula2 dulu buat blog...aku ni langsung tak tau apa pasal blog ni....

ofis met aka best fren aku la yg mula2 ajak aku buat blog ni...last2 blog dia yg tak berupdate sbb apa yg tak berupdate? sbb lupa paswod...TAPI skg dia dah mula buat lain blog tu...Terima kasih juga aku tujukan apa beliau kerana beliau lah aku dpt kenal dgn hampa semua....walaupun di alam maya saja...

didlm blog ni lah segalanya aku titipkan utk kenangan aku incek su0mi & anak dara aku aka Farah Najwa..nanti bila dia besar...boleh la dia tngk balik perangai dia masa kecik2 dulu dan perkembangan dari masa ke semasa........

baguih juga ada blog ni ye...boleh dikatakan kat sini lah segalanya terekod ye...kalau ada momen2 yg aku lupa boleh la tngk balik kan....

kepada semua folowe & silent reader aku ucapkan ribuan terima kasih byk2 tanpa kalian apa la sgt blog yg tak seberapa ini kan.....moh le kita berjuang utk negara.....

16 ,2788 Yang Dah Komen:

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

wah....alhamdulilla...tahniah kak d..
da setahun pun..keep blogging..

Cik Syeeda Sobbihi said... [Reply]

tahniah kak D!!!
kak d, singgah la blog nih kalau nak tgk beg shantek2... singgah tau.

sheemieydablogshoppe.blogspot.com.

Hanis MY said... [Reply]

tahniah kak D teruskan berbelog!

ct N honey said... [Reply]

ct belum setahun lagi...sekarang ni senang tak payah tulis dlm diari mcm zaman dulu

syariza09 said... [Reply]

tahniahh..sronok sbenarnya berblog..mcm2 ada *_*

ieda said... [Reply]

tahniah dah setahun ! :)
happy blogging dik .. :)

dwaty said... [Reply]

happy anniversary... samala kak... member yang ajak saya buat blog skrag ni pun dah tak aktif... hehehe...

misya said... [Reply]

dengan berblog dapat kenal ramai kawan

mamaNoriz said... [Reply]

congrats dear...

baru setahun tpi dah mantap dan follower pun ramai...

sya gak yg semput2...huhu

kasih suci said... [Reply]

happy anniversary & happy blogging....(",)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

hepi 1st anniversary KD....
hadiah kiss ek emuahhhh!

MAPPIAU said... [Reply]

heppi buzday buat blog myblogstory nih tau hehehe

haah kan blog ni la kenangan untuk kite sok2 :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

tahniah kakD,dah setahun.moga terus aktif ye.jgn menyepi..nnt kita terlost cntct lak..huhu

Fadzli Amir said... [Reply]

Salam kenal...tahniah2.....teruskan usaha..

aizamia3 said... [Reply]

happy anniversary to ur blog..

Myra Jay said... [Reply]

Alhamdlillah samalah kita sambut anniversary blog di bulan yang sama..

Selamat ulangtahun buat blog akak ye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat