Tuesday, June 14, 2011

BEG SAPA YG TERTINGGAL NI●•٠·

Assalamualaikum semua...
buka2 aja ofis terus terjumpa---->beg sapa la yang tinggal kat sini ni... pasal tinggal kat sini plak?...hai pagi2 dah buat aku beletiaq(bebel)<---beletiaq la sangat....TAPIkan nampak mcm elok lagi..baru lagi...bau kedai lagi....cer hampa tngk beg sapa ni?kot2 la hampa tau kan beg sapa lah ni...

haaa...hampa tau dak beg sapa ni?

TAPI kan...TAPI kan...mcm pernah aku tengok ja...sebelum hampa bgtau..aku bgtau dulu boleh dak?*tadi dia tanya soklan..tut..tut..dia yang p jawap....*mereng apa dia ni...aku rasa mcm tau ja...beg sapa ni....Rasa2nya beg kawan ni kot....
vvvvv
vvvvv
vvvvv
vvvvv
vvvvv
vvvvvvvvvv
vvvvvvv
vvvvv
vvv
vv
v


yeah..yeah..yeah..yeah....(sambil lompat2 sampai shiling..)hahaha..aku bohong ja..dapat beg baru...dapat beg baru....*hai mcm budak2 la hang ni..* sekali sekala buat perangai mcm budak2 syok juga kan... eemm..biasa la dah lama tak dpt beg baru...beg yang lama nak bawa p keja tu dah koyak...(dlm hatiku berkata : nasib juga la hang koyak..kalau tidak..tak merasa la aku dpt beg baru ni..) terima kasih ye incek su0miku sayang sobab tolong belikan beg baru tu...i loikes....


meh kita zoom plak jenama apakah yang dibeli oleh incek su0miku....cekkidaud...



huish...sambil terbeliak biji mata..mesti mahal ni kan?...*perghhh perasan sungguh mak encik ni..*aku bohong lagi....

hai...tak dak la mahal mana...cuma RM50 hegget ja...aku ulang sekali lagi..hanya RM50 hengget ja....incek su0mi aku pun pandai lo...dia p beli time happy hour...pada sapa2 yang nak p beli beg baru boleh hampa semua serbu AlorSetarMall sbb skg memang tengah offer beg2 berjenama...*huihs siap buat promosi lagi tu..* less 50%-80%....TAPI kira incek su0mi aku hebat lagi...sbb time dia nak beli tu happy hour...hohohohoohoho...bijak..bijak....kat situ dia dah save Rm20 hengget lebih dah...sila contohi incek su0miku...*perasan sat kat situ..*

jadi skg kira dah tahu la no...siapa yang ampunya beg tu....hai tauk(letak) merata2 beg tu...*sebenarnya saja ja nak tayang2 kat hampa* klu tak publish kat blog ni kat mana lagi kan...kan...kan....

13 ,2788 Yang Dah Komen:

~ yus ~ said... [Reply]

amboi kakD, dapat beg baru kata beg orang tertinggal pulak ya...

Cantik!

ainnoraini said... [Reply]

amboi dpt hadiah dr en somi..ni yg jeles tu...

Ummi Alesya Sofea said... [Reply]

waaa..cantik! :)

misya said... [Reply]

wah beg baru,bling2 gitu

zaidah said... [Reply]

suka betul dia dapat beg baru.....orang pompuan memang suka klu dapat hadiah beg....

misya said... [Reply]

kak d tolong la ajarkan misya macamna nak buang word verification tu n macamna nak buat komen top-up window,sya tak pandai ni

Maya Mayana said... [Reply]

pandainya encik abg belikan handbag ni...ala jauhnya nk ke sana..hihi..ambo jeles ni handbag raya tkde lg nih...

noor said... [Reply]

untung ler kak D dpt present beg..
bertuah bdn ehheh

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

yeay yeay dpt beg baru..en asben bagi lagi tu..rega x penting..yg penting ikhlas..berbunga2 la hati kak d kan3..

Hanis MY said... [Reply]

wewitttt lawanya enbeg baru ahauwww

Mama Gee said... [Reply]

wahhh dpt hadiah dr incik suami...untungnyaa badan :)

MAPPIAU said... [Reply]

hahahaha kakD nih buat saye saspen tau, mati2 saye ingat memang saye yang punyer tadi hahahahaha (ade hati jugak tuh :P)

So Shy Lady said... [Reply]

hihiii

suka tul n3 gelak2 mcm ni ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat