Monday, June 27, 2011

JAWAPAN CER TEKA?●•٠·

Assalamualaikum...
seperti yang aku janjikan...hari ni aku akan bgtau jawapan teka teki teka tekok , sebelum aku nak bg jawapan jom kita saksikan peneka2 hebat yang mencuba nasib utk mendapat 50....sen @pun mcm biasa aku publish jawapan hampa dgn blog hampa sekali... itu yg telah aku janjikan...




aku ni baik hati kan....*sila muntah ramai2*sapa yg teka tak tepat pun aku tunjuk juga....TAPI apa2 pun aku ucapkan terima kaseh juga pada peneka2 tersebut...kalau tak dak lepa tak meriah la...jom kita tngk jawapannya....

BADAM...

BETUL LA TU KAK...
ini lah orangnya yang peneka hebat tu...cayalah kak...

Jom kita ramai2 serbu blog beliau.....

 klik pict tersebut utk ke blog beliau....


p/s : kak tak yah la claim yg 50....sen tu ye...*nampak sangat aku kedekut no..*kan saya dah publish blog akak.....<---hehehe..boleh plak mcm tu....

23 ,2788 Yang Dah Komen:

syariza09 said... [Reply]

x sempat nk teka..takkan hadiah lima kupang jaa

ieda said... [Reply]

lorrrrr tul kaaaa .. sukex100 ngeeeeee

adoiiiii x hachikkkkk ! nokkkk jugak rm 0.50 tuuuu aci ! lalalallalalal ahakssss :))

misya said... [Reply]

waa xdan nak join la kak d

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ieda:ok2..boleh ja...kasi no.acc hehehehe..nak tranfer pakai maybank2u.com ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : jadi la 5kupang tu byk juga ooo...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@misya : tak pa...nanti2 ada lg...

hamzah ian said... [Reply]

badam rupanya.. hahaha..

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

hehe...
kan betui badam...
kak d..semalam cma dah komen tau...tp x timbul pun kat ruang komen tu...huhu..
tahniah kat kak ida....
ngeee...:)

Mama Gee said... [Reply]

sedap kalo buat kudapan..tp mahaiii...kutip badam kat kuih raya jelah nnti..hehee

So Shy Lady said... [Reply]

aisehhh...kak D t.smpat join lah heheh
sdap giler kacang tuh mmng feveret sy especeli yg dsalut madu


tahniah k ieda ;D

So Shy Lady said... [Reply]

aisehhh...kak D t.smpat join lah heheh
sdap giler kacang tuh mmng feveret sy especeli yg dsalut madu


tahniah k ieda ;D

noor said... [Reply]

tahniah pd yg teka badam...bdm ropenyer

Papa Mifz said... [Reply]

tahniah pada yg teka tepat....

ct N honey said... [Reply]

oop...salah lak..

~iz~ said... [Reply]

hehee...dh merah gitu mana nak nampak cam badam...tahniah pada yg meneka ngan betul tu...:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~iz~ : kena la bg blur sikit...lg pun kakD beli badam tu masih lg dgn kulit2...sbb tu nak suruh hampa teka...hehehe..jgn marahhhh...

ainnoraini said... [Reply]

rugi tak teka..sebab bercuti tak bukak computer...kalau tak mesti kite menangkan..hihihi

diana said... [Reply]

wah..
kak eida ke yang jawab betul tu..
ratu teka teki la kak eida ni..
hehehe

gadisBunga said... [Reply]

raya dah dekat. almond london lagi lah jawabnye! :D

dwaty said... [Reply]

cer bagi lagi teka teki.. nak jawab gak...

Myra Jay said... [Reply]

OOoo badam rupanya..
Thniah pada kak Ieda :)

Asrul "iLham" Sany said... [Reply]

terbaekkk kacang rupe2nya

;D

Aisyan said... [Reply]

TQ

Very nice blog


Aisyan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat