Tuesday, June 21, 2011

IKLAN KINDER JOY●•٠·

Assalamualaikum...Hampa semua dah bekfes dah ka?ka hampa mkn kinder joy pagi2 ni?ceh2...sapa yg makan kinder joy pagi2 baguih ooo..dia ada mcm2 khasiat kat dlm tu....hg dah mkn ka kinder joy ni?aku?tak pernah lg...tapi aku pernah tngk kat iklan tu la...kinder joy ni...feberet ank2 kita la kan...ka hampa pun tak tau apa itu kinder joy?hohohoho..melawak ja...TAPI kan..TAPI kan..ada juga mak pak yg tak tau kinder joy ni menatang apa?hampa mai dekat2 sikit aku nak gosip dgn hampa ni....

kejadian berlaku kemarin kat kedai more & save(Stationery) time aku & seorang hampa Allah ni pun nak bayar juga...kira masing2 beli barang2 byk juga la...ank2 hamba Allah ni pun ambik sekali la kinder joy utk dikira...jadi kami dok sebelah menyebelah...aku kaunter 1 dia kaunter 2 & aku ni TERdengarlah perbualan antara budak kaunter 2 dgn hampa Allah ni....

Budak kaunter 2 : ambik barang nak kira termasuklah kinder joy <--- siap bold lg...bila aja dia pegang kinder joy ni terus hamba Allah ni bertanya?

Hamba Allah : dik..dik..tu apa?benda makan ka?

Budak kaunter 2 : ya benda makan..budak2 memang suka ni...

Hamba Allah : ok2...

kat sini aku ada nampak la...ada juga mak pak yg tak ambik tau ya...mcm aku memang aku ambik tau..ank2 kita suka mkn apa?jadi utk pengetahuan kita semua ini lah......

kinder joynya....tiga kali seronok tiga kali sayang...<---tu la tagline iklan tu kan...kalau tak silap aku la..


ni siap aku boh iklan dia lg..versi lain sikit la dari kita tngk kat tv tu....yg pastinya ada kinder joy..yg tu yg penting kan?utk aku share dgn hampa semua....




sekian lah utk gosip2 liar hari ini...


18 ,2788 Yang Dah Komen:

noor said... [Reply]

susan menon i likeeee...iklan tuh

misya said... [Reply]

anak2 sya suka sangat kinder joy ni,setiap kali g supermarket itu la yg direngekkan

NM02 said... [Reply]

makanan tu kan femes...

MyHeartMySoul's Diary said... [Reply]

mmg sedap ceklat tu.. tp rega x padan dgn isi..ank ida suka sgt la ceklat tu..
* D rmah kami dkt lorong more n save tu la.. he3.. for u'r info..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MyHeartMySoul's Diary : tau2..aritu Rizal ada bgtau...

Ummi Alesya Sofea said... [Reply]

alesya pun ske dgn kinder joy ni..

Hanis MY said... [Reply]

kak D nak satu hik2... lawak la gosip liar gitu hahaha...

ieda said... [Reply]

hahahah selalu nampak tapi x pernah nak beli sbb anak2 akak x mintak ! :))

syariza09 said... [Reply]

pasni kena minta royalti....hehe

gadisBunga said... [Reply]

nini cokolat celup pun sedap jugak! heheh~

ainnoraini said... [Reply]

mahal betul...pernah hanim beli..mcm tak berbaloi jer...

ke maknye kedekutttt...hihihi

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

gosipppp??hehe..meh cma tumpang berkaki2..anak2 cma suka kinder bueno..kinder joy ni belom penah beli lagi.tp rasenye sama je kan..cume die bulat2 & ade mainan kat dlm tu..
:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

off topic sori baru sempat nk terjah sini....tq sudi follow ayu yer kak D :))

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

bg sy kinder joy nih mengarut sgt..ada permainan tu yg buat bebudak suka nk beli..penah juga la sekali ank sy mintak beli..lps tu nasib x minta lg..

qemaishak said... [Reply]

Tahu kinder joy tapi tak penah try & beli hihi

Mama Gee said... [Reply]

dulu pernh gak belikan anak dara KJ ni...tp dia tak puas makan satu...mesti nk dua...heheeh...harga dia mahal skitlah kan...tp sedap kot...tak rs plak lg...

hamzah ian said... [Reply]

aku dak pernah makan lagi.. hehe

Diela Zaimi said... [Reply]

jgn kata budak kecik...org tua pun suka menda alah ni...contohnya saya...hehehe...x puas makan 1...mesti kena beli byk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat