Tuesday, June 7, 2011

PENGUMUMAN PENTING SILA AMBIK PERHATIAN●•٠·

tak habis2 lg ka pengumuman aku ni....*didalam hati hampa mesti berkata seperti ini kan......*ok2...kita stat story mory dari sekarang...
Assalamualaikum...hampa semua apa kabar?aku sihat2 saja...aku kembali bersiaran...hampa semua rindu aku dak?pasti rindu kan??*cewah2 disini aku sgt2 perasannn*ok2 skg teruskan dgn agenda aku...pasal bab cuti tu aku tak la p mana sgt pun..semuanya aku p kenduri rumah sanak saudaraku & selesaikan sedikit urusan penting...nanti aku up kan entry pasal aku p kenduri & urusan penting itu ye...

ok hari ni aku nak bgtau pada hampa semua yg mana.. ada yg masukkan URL aku kat blog list hampa kan?adakah disini hampa semua perasan?sbbnya URL aku yg dulu tu yg ini >>> http://mysweetworld-didie.blogspot.com (skg telah digunakan oleh org lain,rasa2nya org indon) dulu aku pernah bgtau pada hampa kat entry <<< ini SEKARANG URL aku adalah >>> http://makencikladyzul.blogspot.com/ sila hampa semua ambik perhatian ye... 




terima kasih yg tak terhingga pada kwn aku yg sorang ni >>> Lady GaGa sbb dia lah penyelamat dunia blog  aku...eceh2...dari dia lah aku dpt tau semua ini...Dia sungguh prihatin.. pg2 lg dah col bgtau aku bab ni..dia sgt terkejut sbbnya dia kata kat blog aku tu cuma ada sebijik telur dah tu gunakan bahasa indon plak...dia memang TERBAIK lah..


p/s : ok cuma ini yg aku nak bgtau pada hampa semua...skg aku nak sambung p makan kenduri lagi..

13 ,2788 Yang Dah Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

sis jg diri..miza dah nk terbang pulang dah ni

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) : ok dear..kakD tunggu....kakD doakan semoga semuanya berjalan dgn lancar ye...

Papa Mifz said... [Reply]

selamat kembali dr percutian....:)

Hanis MY said... [Reply]

okies akan dihapdet...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Papa Mifz : terima kasih....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : terima kasih ye...i lapbiu lah..

dwaty said... [Reply]

akk... saya siap komen lagi blog indon tu... komen saya ialah... aik?? mana entri akk yang lain??? terkezut cheq tadi...

ct N honey said... [Reply]

patutlah tadi bila buka,gambar telur,heran gak cam ne boleh jadi cam tu...

ainnoraini said... [Reply]

dah kembali bersiaran ye...
gi mane coti2 tu...nk gak tau..

ainnoraini said... [Reply]

dah kembali bersiaran ye...
gi mane coti2 tu...nk gak tau..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@dwaty : lo ya ka?sian kamu ye...tak pa..skg dah perbetoi balik ka URL akak tu?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ct N honey : hehehehe..mesti lawak kan?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ainnoraini : ok jap lg i up entrynya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat