Thursday, June 16, 2011

WELCOME●•٠·

sangat la cumel....

Dah 2 hari dah ye....ibu baru dpt pict ni dari mama kamu...tu yang lambat sikit ibu publish....sangat2 la ibu geram tngk kamu ni...kalau ada depan2 ibu maunya keja cium saja la...bau budak2 baru lahir ni wangi sangat2...

oh ya terlupa plak aku...ni anak ofismet merangkap besfren aku yang aku war2 kan di nota tangan aku kat N3 Yang ni <--- cer la hampa klik...

20 ,2788 Yang Dah Komen:

~ yus ~ said... [Reply]

Comel!

misya said... [Reply]

cutenya baby ni,geram la,

Lady RaRa non-illuminati said... [Reply]

sila ucapkan tahniah kepada kakG.. minggu depan turn aku plakkkkkkkkk... takutttttttttttttttttttttt...

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

oo..yg nie ke ank die..
tahniah utk kwn kak d..

mmm..bau bby mmg wangi..cam nk geget2 jer...

comey..dah ade name ke belom?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♥cmª shIemª♥ : belum mama n abi baru dok berkira2 nak bubuh la tu...

rATu kEBaYA said... [Reply]

tahniah kepada kwn kak D..

somel lah BBY ni.. bau BBY mmg wangi.. harum.. masam pun wangi

cik helena said... [Reply]

suka cium ubun2 baby!

zaidah said... [Reply]

comelnyer...

Hanis MY said... [Reply]

kawaiiii...

lorh hanis tak pasan la kakD, ampunnn...ok dah add... makasih kakD

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : sama2

syariza09 said... [Reply]

tlg picitkan pp dia utk saya yer kakD

diana said... [Reply]

mulus!!
geram tengok..:)

sahromnasrudin said... [Reply]

memang cumil...alhamdulillah..bertambah umat Nabi Muhamamad SAW

qemaishak said... [Reply]

Comelnyaaa baby ..best cium bau baby ni kan kak, ammar dah tak bau baby dah pun hihi

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

comel..sy jd x sabar nk tgk baby adik yg baru lahir..

ct N honey said... [Reply]

mmg sedap bau bby yang baru lahir,bila dah besar hangit.....

Dewa Cintaku penganti Drama Nora Elena dalam Slot Akasia TV3
Gambar Artis di Majlis penyerahan borang menyertai Askar Wataniah

gadisBunga said... [Reply]

suke bau baby. wangi!

Papa Mifz said... [Reply]

comel budak nye...putih...

Ummi Alesya Sofea said... [Reply]

cutenyer...gebu lg.. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

bb kat atas tu dah ada nama...NUR QISTINA sedap kan...i loikee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat