Sunday, May 22, 2011

ADA YG TANYA BEST DAK NKTM?●•٠·

Assalamualaikum....
mula aku nk cheqita dulu al-kisahnya kami nk p tngk NKTM ni...kami sampai dlm koi 12.30 mcm tu la..lepak2 dulu kat mcD..pastu aku suh incek su0mi aku p ronda2 tngk kot2 kaunter dah buka...pastu dia mai balik kat aku  katanya belum buka lg...dlm koi 3 lepa buka kot...

pastu aku pun dah tak tau nk ronda mana aku pun ajak la incek su0mi p lain naik atas kot2 lepa dah buka kaunter tiket...tngk2 memang dah buka...incek su0mi aku pun beratur la...bila sampai ja giliran dia...tiket utk masuk koi 2.45 dah abis...pastu hat koi 4.45 pun dah HABIS gak...tu dia dasat gila...

laki i yg pakai bj hijau belang2...masa ni kat city plaza Alor setar...

pastu bincang2 dgn incek su0mi punya la aku nk tngk jg NKTM ni...incek su0mi pun ajak la p jitra plak...incek su0mi aku bw keta laju gila...bila aja sampai sana ingAT2 leh tngk dlm koi 3.20 ka..tngk2 yg 3.20 tu gambar kongsi...incek su0mi aku beratur jg p sana pun...

kesian kan...punya la sayang bini sanggup beratur lg...

last2 kami dpt jg la tngk TAPI koi bopa hampa tau?

tngk la sendiri koi bopa? ini pun kira nasib gak ni...memang tinggal 2 sit ni ja...
mesti lenguh gila dok depan sekali...huhuhuhuhu...

Tapi sayangnya...Filem yg dijangka kan BESt sgt tu....Bg aku la kan...aku boleh bg dlm 3 bintang ja kot...*faham2 sendiri la..nak kata best ka dak ka...3 bintang ja aku boleh bg..*sbbnya klu nk ikutkan cerita masa berepisod lg BEST...bg aku la kan...klu bg org lain tak tau la...
mcmana aku nak stat ceritakan pada hampa ya....sbbnya klu aku nk cerita sat gi hampa tak mau p tngk lak...nanti kata aku plak dok hasut hampa....hehehehehhe...la ni klu nk tau jg hampa leh klik SiNi & SiNu selebihnya baik hampa tngk sendiri & kat situ hampa leh bgtau la bopa bintang yg hampa nk bg.....

8 ,2788 Yang Dah Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

tak best sgt pun takpe..janjigi tgk ngan laling kan?masa bersama2 tu lbh baik.

Mama Kembar 3 said... [Reply]

nur kasih yg episod kat tv pun mama tak pernah tgk. yg movie konpem tak kan pi tgk, sbb nnt tatau crita pun hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) : hehehehhe..betoi2 rasa mcm bercinta la plak kan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Mama Kembar 3 : ooo..ya ka?klu tak silap D skg ada ulangan la..setiap isnin-khamis kot...jam 5ptg..leh la klu nk tngk...

kakchik@ella said... [Reply]

Nur kasih kat TV pun kc tak pollow. camna nak tgk yg The Movie lak eh? hihi

syariza09 said... [Reply]

mmg sayang bini ni, kakD kena jaga dia leklok tau..hehe

mmg ramai yg komen, drama lbh best dr movie

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakchik@ella : ooo..kc tak penah folo ye..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : tu la tngh jaga leklok la ni...tapi hairan la..tak maunya tembon2...last2 kita yg tembon..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat