Thursday, May 26, 2011

HARI YG SGT MALAS●•٠·

Assalamualaikum...pembuka bicara..
eemmm..bila mai ja hari kamis ni mula la perangai malas tu...bukan apa esok..dan esok lg kan hari cuti2 malaysia..hehehehhehe...

hari ni tak dak apa yg nak di story mory cumanya pg tadi kan...aku buka FB aku tngk la kat HOMe aku ada la pict kwn FB aku ni...MasyaAllah bg aku la kan....Santekkkkkk sgt2...hampa semua nk tngk dak?


.......
.......
.......
......
......
......
......
......
......
......
......
......
............................
.....................
.................
.............
.........
......
....
...
..
.
taaaaraaaaaa.....
santeekkkk kannnn?walaupun cuma matanya saja yg kita dpt tngk....






p/s : petang ni boleh makan ubi keledek bakar.....fuuhhhh...mesti sodap la kan minum plak dgn kopi inspirasi dara apa nak di kata....memang PeergHhhh merangkap maveles la kan.....sila hampa semua jeles ye...nanti aku akan tayangkan ubi keledek bakar tu ye...harap bersabar...

34 ,2788 Yang Dah Komen:

misya said... [Reply]

cantik la,matanya mengoda

zaidah said... [Reply]

tengok mata aje dah cantik apetah lagi mukanyer...

Mama Gee said... [Reply]

kopi inspirasi dara??
wahh namanyaa pun..
tapi kalo kita yg mak dara ni minum
leh jadi dara balik ke?
ahaksssss

Hanis MY said... [Reply]

wow cunnyerrr...ntah2 ni kak D kut..menyamar gitu

ejulz said... [Reply]

nak sikit ubi keledek.. heHe

Diela Zaimi said... [Reply]

sy pun dah x sabar nak cuti kakD...dh malas nak buat keje dh...hehehe

pehhhh sedapnya ubi bakar...nak sket!

syariza09 said... [Reply]

keledek bakaq? camana tu? cer boh gambaq, seyes sy x pernah tgk lg.. pasni kakD semakin ummmpphhh lah yer....hihihihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@misya : kan..kan..kan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@zaidah : tu la kan...memang cun org nya..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Mama Gee : nak jadi dara balik tu idak le...TETAPI hanya si dia saja yg dpt merasakannya...hohohohooho..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : haihs..mana ada...cer tngk betoi2...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ejulz : boleh aja dong...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : eemm..skg pun dah ummmpphhh dah....hehehehehhehe...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Diela Zaimi : lg best..cuti sekolahkan..kakD ni cuma cuti 2 hari ja..huhuhuhuhu..

nak makan mai sini....

ainnoraini said... [Reply]

kopi inspirasi dara...kopi ape ituuu...

keledek bakar ..selalu makan keledek goreng jerr...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ainnoraini : kopi utk kita la..utk isteri2 menjaga kesihatan dalaman&luaran dgn sebaik2nya...

jap yee..ptg nanti br dpt...

Miecyber said... [Reply]

Santeklah awak....

Hotel Gantung

Papa Mifz said... [Reply]

bulu mata nye letik siot....ori ke tu...huhu

JHaZKiTaRo said... [Reply]

salam.. jemput2 la ke my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau berminat nak baca my travel experiences ke 46 buah negara.. :)

Edy Zaidi said... [Reply]

suka tgk pompuan mata besar2 ni

NM02 said... [Reply]

ishhh.... syanteknyerrrrrrrrrrr

MAPPIAU said... [Reply]

hehehe santek ok gambar tuh, pandai tukang amik gambar tuh.

Princess Nur said... [Reply]

santek3.. :)

d_LA said... [Reply]

serius cun..org lelaki tgk xtahula camne..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

walau hny mata..tp tetap tau dia cantik

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Miecyber : hai silap tu...ITU bukan saya...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Papa Mifz : yg tu kena tanya tuan punya diri....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@JHaZKiTaRo : insyaallah...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Edy Zaidi : ehem2...suka je ke?tak mau berkenalan sekali ka?hehehehhe..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@NM02 : tu la kan...kita org pompuan pun tngk cantek....klu org lelaki apa tah lg....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MAPPIAU : ooo..bukan orgnya...hehehhehe..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Princess Nur : kan..kan..kan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@d_LA: tu la kan....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) : betoi2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat