Wednesday, May 25, 2011

SUP TAUHU JEPUN+CINA●•٠·

Assalamualaikum....
jgn betulkan siaran anda kerana anda memang betoi2 sudah berada di blog http://makencikladyzul.blogspot.com/  amboi mentang2 la aku tak pernah sebut pasai resepi tiba2 hari ni aku sebut pasai resepi dan2 hampa ingat ni blog masak2 ye....nanak resepi klik >>> SaNa , SiNi , SiNuN (tapi ni bukan resepi aku ye...resepi yg di sambar kat p0kcik Go0gLe)skg ni aku nk cari resepi sejibik mcm yg aku beli ni payah nk jumpa plak....

sebenarnya mcmni...3 hari lepas aku dgn kakG(ofismet merangkap bestfren aku) ada la mkn SUP TAUHU JEPUN+CINA ni...*sory stok story mory dlm draff ni lupa nk publish hehehhehehe..*kami memang mengidam lama dah nk mkn...tup2 boleh mkn dah memang MAVELES lah...hampa nk tngk dak SUP yg MAVELES tu....


sedop oooo...sehingga menjilat siku

nasi 1/2 + telor masak sos + ikan kayu + masak lemak cili api Rebung + pucuk paku + sambal belacan seco'ek

di minum plak dgn Ayaq Tebu apa nak kata hai....memang PergHhhhhh.....




Nota kakiku : Alhamdulillah...Farah Najwa dah pulih dari demam...TERIMA KASIH la pada yg mendoakan supaya ankku cepat2 semboh....

14 ,2788 Yang Dah Komen:

zaidah said... [Reply]

bila zai tengok aje bikin lapar...huhuhu

noor said... [Reply]

kak D nor tgh sakit tekak nih..kalaulah dpt sop cam nih kan bestnyerrrrrrrrr..
bila mai KL bwk sop noooo

dwaty said... [Reply]

terliur org disini... dah la tadi tak bekfes....

Hanis MY said... [Reply]

Kak D, kebetulan sy puasa ganti hari ni, huhu mmg terliur tahap gaban okeh huwaaaa

Papa Mifz said... [Reply]

adoi...tgh lapao nih bertambah lapao...

qemaishak said... [Reply]

perghhh sodap tuh hirup sup..

ainnoraini said... [Reply]

ade lauk rebung la..kegemaran ku itew...

sop pun sedap jugak...

safiyyah osman said... [Reply]

memang perh!hahaha..sedapnya nasi tue...

ct N honey said... [Reply]

tauhu jepun tu tahu la,tapi tauhu cina mcm mana rupanya?
koleksi-cross-stitch-yang-antik

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

mcm sedap jer kelihatannya tu..

kak D, link blog gila tu cuba bukak pakai google chrome..

NM02 said... [Reply]

nasib baik bw sambil makan roti cheese, tak le terasa kembang rahang pipi tgk menu2 tu... hehehe

MAPPIAU said... [Reply]

hehehe tauhu cine tuh memang peberet tuh mavelesss!! huhuhu

air tebu tuh kan mengiurkan okeh waduh!! hahahah

Princess Nur said... [Reply]

mujurla tengah kenyang..kalau tgh lapar sure berbunyi pewut nur ni kak..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

wahh jd lapar la tgh tauhu jepun tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat