Tuesday, May 31, 2011

SUNGGUH KREATIF●•٠·

Assalamualaikum....
Hari ini pun nak story mory cheqita yg kat draff 2 hari lepas tak publish2 lg...sungguh aku terlupa...Al-kisahnya bermula aku masa tu p makan tengahri 2 hari lepas kat star walk kedai tu bertentangan dgn bangunan Lembaga Padi dulu dikenali dgn SPU *org yg duduk belah Alor Setar ni tau la tempat mana..* 

kedai makan tu simple ja...tapi aku paling2 best sbb tngk lepa kreatif sgt2...tak dak sapa pun duga benda ni boleh buat jadi shiling kedai lepa....

cer hampa peqahati betoi2...shiling kedai dia...kedai ni dok sebelah kedai yg kami makan...

lepas ni nanti pasti ada yg nak meniru ni...tak lain dan tak bukan yg nak meniru ni aku la kot....hehehhehe..TAPI aku nak tampal kat mana ye?...kat dapur luas jg...kat ruang tengah rumah aku pun luas jg...*konon2 rumah aku TERsangat la luasnya* nanti mampuih la nk beli tikar ni banyak2...nak tiru...nak tiru...tapi kedekut apa la aku ni.... takpa2 kalau aku tak tiru pun nanti2 mesti ada jg la yg meniru ni...mesti punya lah....

hampa tanya mana makanannya?sory aku tak dak mood nak snap gambo makanan aku tu...sbbnya nasi goreng pataya yg aku oder tu tak sedap...



12 ,2788 Yang Dah Komen:

ieda said... [Reply]

aah lah dikkk syilling dia letak tikar ye .. adehhh cantik dan seyes kreatip ! .. tapi mcm mana diaorg buat erkk ???

Mama Gee said... [Reply]

wahhh...mmg kreatif ni..jgn masa makan..tikar runtuh hempap kepala cust udah...hehe

Lady RaRa non-illuminati said... [Reply]

serious aku tak tau menatang apa tu? tikaq getah ka tikaq gulung hat rotan tu?

qemaishak said... [Reply]

wah kreatif tul pastu cantik lak..tapi nak buat kn pk banyak kali, mahal tuh hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ieda: kekreatifan mereka buat i terfikir sejenak...

entah mcmana la lepa cantum kan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Mama Gee : dak kot...sbbnya tngk mcm kemas ja lepa buat...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Lady RaRa non-illuminati : tikar gulung hat rotan@buluh tu la...yg ada jual kat kedai sakan*hg tau ka sakan kat mana?hg kan org kaya yg tak kan p kedai murahan ini...hehehehe* & kat kedai kapet pakistan selalu ada benda ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@qemaishak : betoi2...kena fikir byk kali gak la..kena kwsan rumah tu luas....jem

Hanis MY said... [Reply]

wahh mmg kreatip la...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : tu la kan...bg kita tak terfikir pun kata dari tikar boleh jadi shiling...

syariza09 said... [Reply]

jgn tikaq tu jatuh atas kpala sudah la

MAPPIAU said... [Reply]

hahahaha kreatip giler! hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat