Sunday, May 15, 2011

GAYA MUTU KEUNGGULAN●•٠·

Assalamualaikum...
fuhhh..cuti 2 hari memang best...*ayat utk sedapkan hati yg sebenarnya* padahal cuti 2 hari ni tak best mana pun cuba dpt merehatkan diri ja lah...TAPI kerja rumah tetap jg kena buatnya...aku bukan ada bibik utk menguruskan semua kerja rumah...yg sebenarnya nk tunjuk kata aku ni rajin sgt la tu...kata buat keja semua tanpa meminta pertolongan dr incek su0mi...hehehehe...

ok2 aku nak story mory gosip yg hot ni...*gosip ka?daK aiii cuma nk bercheqita ja...*aku nk bgtau kat hampa yg ank aku skg ni dah pandai mkn sendiri dah...*eleh yg tu pun nk cheqita...*sj la nk cheqita...ada byk lg ni perangai dia yg sekrg dah berubah sedikit demi sedikit...dah boleh cakap sikit2..TAPI utk panggilan IBU kat aku belum boleh lg...buat masa skg ni dia dah boleh panggil ABAH,MAK(maktok), bas(lori pun dia panggil bas), naknak(meminta sesuatu benda mkn), DLL.

bila kita tanya mana mata, hidung, mulut, semua boleh tunjuk dgn jayanya...bersalam sambil cium tangan pun boleh jg...flying kiss pun dah pandai...klu nk senaraikan memang byk jg la...ni aku cuma ringkaskan...ha.. lg 1 peel dia...klu aku nk bancuh susu dia..bila aja aku buka tudung tin susu..dan2 dia sambar pastu jilat2 tudung tu...*ikut perangai sapa la ni...*hai geram la aku...tapi kdg2 nak tergelak pun ada dgn peel dia...

jom layan gambo dia tngh makan & sambar telur goreng yg abah dia tengah makan....

walau tngh makan sekali pun kalau nk ambik gambo haruslah melihat kamera hp ibu yg tak brapa canggih tu....gaya yg sungguh memalukan...kamu tu pompuan cek ooii...dok la elok2 sikit....

begitu belemuih sekali ank aku ni...

farah menyambar telur goreng yg abah tngh makan dgn tanpa rasa bersalah...huhuhu...

bila tngk keletah ank2 membesar depan mata ni...rasa seronok sgt2...ibu & abah sayanggggg sgt2 kat farah....walaupun sampai kena ketuk kepala sekali pun i lapbiu lah...

6 ,2788 Yang Dah Komen:

laskar pelangi said... [Reply]

wah! bergaya sakan =)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@laskar pelangi : hehehehe..ank siapakah itu?

Papa Mifz said... [Reply]

comot sungguh...hehe tapi masih cute...:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Papa Mifz : ya ka?terima kasih...

azila said... [Reply]

hehehe..Kak D masih teringat2 kisah kena ketuk ngan si comel ni..tp marah2 sayang jerla kan

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@azila : tu la...dgn ank2 ni mcm ni la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat