Thursday, May 19, 2011

HARI INI ADALAH HARI YG DITUNGGU2●•٠·

Assalamualaikum....
hari ni 19hbkan????wahhhhhh...tak sbrnya aku nk p tngk.....


TAPI....sapa yg nak mengasuh ank aku?huhuhuhuhuhu...skg mak tok dia ngasuh...mlm nanti sapa yg nak tlg mengasuhkan....WAaaaaaaaHhhhhh....tulong...tulong...tulong.....aku nk tngk NUR KASIH THE MOVIE....*mcm la hari lain tak leh p tngk kan?*nk p tngk hari lain tu boleh....tapi tu la sapa nk mengasuh farah lak..buat aku bw farah sekali masuk dlm pawagam tu...mau nya ada sound effek lak nanti....Waaaahhhhh....kesian kat aku kan....

ok skg aku nak tawarkan pada sapa2 yg mau mengasuh farah utk aku???habuannya .............*sila isi sendiri tempat kosong yg disediakan*jika anda berminat la kan....hohohohohoho...

14 ,2788 Yang Dah Komen:

Hanis MY said... [Reply]

kak D p la tgk time wiken, pastu story mory kat saya eh, i likeee story mory

kiwi said... [Reply]

jelez..ade suvey campp..x leh tgk..huhu

NM02 said... [Reply]

nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk nak tgk

*________________"

~ yus ~ said... [Reply]

yus pun nak tengok kak, tapi saper nak jaga askar 4 orang tu..huhu.

Nampak gaya tunggu di astro first jelah...huhu

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : insyaallah...TAPI adakah maktoknya mahu mengasuh ye...sbb dlm perjanjian cuma hari mengasuh 5hari seminggu..huhuhuhuh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kiwi: sabo2 nanti2 leh tngk la tu...TAPI kan kita ni mesti jenis yg tak sabo kan...heheheheh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@NM02: eemmm...boleh ja tngk....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : tak pa la ada jg Astro first...kakD ni astro pun tak dah kat umah...waaahhhhhh

dwaty said... [Reply]

akk tinggal kat ne???? saya charge sejam murah jer.... hehehehe...

nak tgk jugala NUR KASIH NI....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@dwaty : kat alor setar la...
bopa hengget nk cas sejam?huhuhuhu..

qemaishak said... [Reply]

Nak tgk gak, kn amik ct weekday la gamaknya ni hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@qemaishak : kan..kan..kan..semua org dok tunggu nk tngk kan...dah tak sabo ye...

Papa Mifz said... [Reply]

saya n wife pun dah x sabo nak g tgk citer nih...:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Papa Mifz : wah bagus la minat jg cerita ni ye...jarang sgt org lelaki minat cerita mcm gini....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat