Wednesday, May 18, 2011

BLOGSPOT BUAT HAL LG KA?●•٠·

Assalamualaikum....
harini buka2 blog tiba2 aku tngk Tetamu TERhormat aku dah hilang semuanya......*biasa la keja aku la ni pg2 buka blog dulu... pastu br buat keja...hehehehhehe...* ok utk yg lain jgn tiru mcm aku k...buat keja dulu pastu bila free br buka blog ok ya adik2....

cer tngk...cer tngk kat side bar aku tu.....
blog hampa pun sama jg ka?huhuhuhuhuh....

20 ,2788 Yang Dah Komen:

Rye the X-Superpornstar said... [Reply]

tetamu kehormat tu follower ka?

ooo aku tadak follower box! kakakaka!

MummyEcha said... [Reply]

a'ah la...rasa2 macam nak merajuk jap ngan blog...hehehehehe..since blog buat hal hari tu.mood semua down :(

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

tetamu berehat2 tu kak D.sama jek..saya punya pun hilang.hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Rye the X-Superpornstar : ooo..sungguh la aku br perasan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@MummyEcha : tu la kan...adusss...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) : la berdot com pun hilang jg ka?hohohohoho...eemm..nasib la kan...

Hanis MY said... [Reply]

samalah kak D blog hanis pun takde follower tu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : jgn blogspot buat hal terus tutup sudah la...nanti tak keruan hidup i....

NM02 said... [Reply]

klu follower plak ilang.... mmg ai akan boikot ngan blogspot. hahahahaha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@NM02 : jgn...jgn...jgn...tak boikot..hehehehe...

syariza09 said... [Reply]

saya punya ok ja..x pa larr..sat gi ada la smua tetamu terhormat tu..

ainnoraini said... [Reply]

hari mmg meragam di buatnye..sunyi sepi la sekejapkan..

ct N honey said... [Reply]

lepas kejadian blogspot x boleh buka tu,ada 1 entry hilang aje,nasib baik yg lain2 ok...7 novel bakal diadaptasikan kepada telefilem

Papa Mifz said... [Reply]

ada je kat side bar tuh...dah ok kot...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : a'aa..dah ada dah...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ainnoraini : heheheheh...mcm ni la..klu tak da blog mcmana ye...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ct N honey : kakD plak cuma komen ja yg hilang...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Papa Mifz : br ok ja tu...tadi pg tak dak...

CIK TOM said... [Reply]

maybe efek xabis lagi kot...try masukkan balik boleh ke x..

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [Reply]

ha'ah, blog skrg ni makin slow and functionnya pun lmbt kuar. follower pun kdgkala kluar kdgkala tidak..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat