Monday, July 4, 2011

APA MAKSUD FOLLOW?●•٠·

tajuk aku memang sedikit terasa tak sedap badan...<---MACAM TAK FAHAM PULAK BAHASA OMPUTIHNYA...sebenarnya hari ini aku agak sibuk sedikit...tapi tak bermakna aku tak jenguk blog aku...hari ni plak aku sj2 klik kat tempat jerit a.k.a intai sini tiba2 mata aku terpandang mesej ini....

apa maksud FOLLOW hampa tu?

cer hampa baca...dia ada habaq kata dia ada folo blog aku...<--TANG MANA YG DIA FOLO? TAPI yg aku hairan Tetamu TERhormat aku tu tak juga ganjak2 angkanya...dimanakah ia selitkan diri?aku menjadi hairan disitu....AKU BUKA HARI2 BLOG AKU NI...JADI AKU TAU LA BYK MANA ORG YG FOLO....

boleh hampa kongsi sikit dgn aku...apa maksud FOLLOW hampa tu?cer cita..cer cita....AKU AGAK MUSYKIL SIKIT...bengong2 pun ada juga...hohohoho...

30 ,2788 Yang Dah Komen:

Ayuni said... [Reply]

sowi, lamer dh x dtg cni....sye bz praktikal....

~ yus ~ said... [Reply]

yus pernak kena mcm ni kak. Dia tinggal jejak kata follow, tapi kat bahagian follower tu tak bertambah pun..huhu

syariza09 said... [Reply]

hahaha...saya pon pernah terkena camtu, sblm saya follow org tu sy tgk dulu, betoi ka dia folo, ker saja2 ckp ja..kalo dia penipu, mmg sah2 la sy x folo

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

hihi...ada masalah sket kot?kadang2 mereka taip shoutmix dulu br nak follow.bila tak berjaya follow br jd kes camni kot?huhu..tu yg saya selalu sangka baik la..tp ramai jek yg tipu...samapi 5-6 org ckp follow tp bilangan follower tak naik2..huwaaa..ko main tipu ke dik?adehhh geram kak!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Ayuni : it's ok dear...

qemaishak said... [Reply]

Kak, taktik nak suh jenguk & follow blog depa gak la tu hehe, kalau tinggal jejak kat bahagian komen okey gak la kan..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : bg kakD kalau dia tak folo kakD tak marah pun..TAPI jgn main tipu2 taksuka2 tau...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@syariza09 : menci taU org mcm ni...jahat la tipu2 org...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) : tngk la jam masa dia jerit ---> 1.27PM akak publish N3 ni koi 2.28PM u...tak kan lamo beno dia dok qham dlm blog akak...adusss...

tak pa biar dia buat..lps ni dia tanggung la...

sha a.s said... [Reply]

mgkin dia ckp dia follow, tp tlupe nk follow...ehehe..

mcm² hal.......

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sha a.s : boleh mcm tu ye...eemmm..

ainnoraini said... [Reply]

ade jugak dpt mcm tu...
dia sajer jer atau dia terlupa nak follow kot...atau pun dia suruh kite follow dia dulu...

kakcik said... [Reply]

Itu salah satu cara memancing. Tak baik kan?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ainnoraini : mcm tu pun boleh ka?eemm..rasa2nya payah kot nak folo dia dulu...disbbkan stetment(mesej dia) yg dikeluarkan olehnya...menci tau..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakcik : memang tak baik la kakcik tak syok tau....

misya said... [Reply]

dia follow baca kot

NM02 said... [Reply]

kebanyakkan msg yang mcm tu, dorang bleh send pada semua blogger. dorang bukan follow citer kita pun. itu taktik utk kita jengah blog dorang

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@misya : tak mungkin...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@NM02: kan2...geram la org mcm ni....tak suka la dia buat mcm gini kat kita...jahat tau..

So Shy Lady said... [Reply]

akak pun ada dpt gak...ayat kopipes tu. tp bls la jgk kunjungn dia ;)

Myra Jay said... [Reply]

Betul tu, kekadang jadi cenggitu gak..
Soh kita folow then ada yang kita follow tetiba diorang unfollow..
Macam2 kan..

YAYA AZURA said... [Reply]

selalu jugak jd macm nie kat yaya..follow tapi tak follow...tapi kak D kdg2 tu kak D yaya sendiri pun terjadi gitu ..tengok mcm best terus taip kat shoutbox kata nak follow..padahal sebelum tu dah follow...banyak sgt blog follow sampai tak ingat^^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@So Shy Lady : tu la rasa2 mcm tu juga...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Myra Jay : yg tu lg bengang...nak folo biaq ikhlas kan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@YAYA AZURA : hehehehe..tak pa kalau betoi dah folo..ini pakai ayat canteekk punya tut..tut...hampeeehh..

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

SALAM KAK D...

cma pun slalu kena camni jugak..kate "ikut" tp x ikut pun..

xpelah..mungkin die tersalah tekan butang follow kut...:P

azila said... [Reply]

huhuh..btol gak kakD.zla sblom ni xperasan lak pasal cakap follow n match ngan angka follower kt..betul2..(angguk2..)

Mama Gee said... [Reply]

heheeh ada jadi mcm ni 3,4 kali gak....prg ckp follow...pastu suh follow dia balik...tp bila check takde pun dia follow blog kitaa...

anggap jelah dia silap paste...hehe

~iz~ said... [Reply]

ni nampak..iz follow....siap tinggal jejak lagi..kikiii

~iz~ said... [Reply]

kadang diorg follow dari belakang...memang x nampak jejak diorg kt follower...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat