Monday, July 4, 2011

JAWAPAN BUAH APAKAH INI?●•٠·

Assalamualaikum...sory ye lambat bersiaran....
kemarin aku ada ajukan soklan teka teki bergambar pada N3 yg ---> iNi rupa2 ada yg menjawab dengan TEPAT & PANTAS sekali..hampa nak tau SIAPAKAH BELIAU?

TAAARAAA...
betoi la tu...pandainyeee....TAHNIAH

ini blog beliau jom sama2 kita terjah blog beliau...

klik pict tersebut utk ke blog beliau...




nota tanganku : terima kasih pada semua yg menjayakan majlis ini...majlis ke? dak hai...silap la tu...sebenarnya acara teka teki ini...

7 ,2788 Yang Dah Komen:

misya said... [Reply]

tahniah jom terjah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

walau adik tak menang tp adik hepi gak..sbb adik bg jawapan sama kan sis?

Hanis MY said... [Reply]

ohho...buah asam gelugur rupanya hehe...

dwaty said... [Reply]

dah terjah blog ni...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) : YA..sory kakD tak dan nak publish semua yg hampa jwb..hari ni agak sibuk sikit...yg tu pun kakD print screen kemarin..hari ni br publish...sory dear...

Myra Jay said... [Reply]

Tahniah pada yang meneka tepat tu..
Nanti nak join jugakla bila berkesempatan..
(Ada lagi ke kak??) :)

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

huhu..x sempat nk meneka ..
tahniah utk beliau...
saye dtg menerjahhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat