Monday, July 25, 2011

TERLUPA SUDAHhhh●•٠·

Assalamualaikum semua....aku harap hampa semua berada dlm keadaan sihat2 semuanya....cehh...ayat sopan santun gitu...harini kan...aku dah terlupa sudahhhh...dek kerana kalut dgn ank aku aka Farah Najwa ni...

harini dia ada la buat perangai sikit masa dah sampai kat ofis aku ni...merenget nak ikut plak...aku..dok pujuk2 pastu aku terlupa la tukar kasut...sepatutnya aku kena tukar masa dlm kereta lg...TAPI tu la kalot bagai...cer hampa tngk kasut aku untuk ke ofis harini....

sila fokus dibahagian kasut ye ank2...abaikan kaki & jari yg motel lagi demoks2 itu...

aku tersedar masa nak keluar pergi beli nasi kat kedai banyaksungguhalasannya <---pasal byk sungguh alasannya? klik link tersebut utk nak mengetahui lebih lanjut... walaupun banyaksungguhalsannya.... kedai itu ja lah yg berdekatan dgn ofisku ini....huhuhuuhu...

hampa pernah dak terlupa mcm aku ni?cer kita kongsi secara berjemaah dikotak komen ku ini....

22 ,2788 Yang Dah Komen:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

selipar jepun ke opis???
curlasttt ...ai pernah gak jadik gini...haru :D

Diana @ bilakukatacinta said... [Reply]

heeheh...my bos pernah masuk opis pakai selipar jepun...terus tak kuar2 bilik smpai punch out

ieda said... [Reply]

hahhaha x pernah dik , kalau ada pun akak pakai sandle dan sampai opis memang dah ada kasut spare ekekek :))

dwaty said... [Reply]

hahahaha... akak, saya lagi teruk rasanya... sebelah colour lain...hehehehe...

WuMing said... [Reply]

Memang pernah... Kat ofis memang pakai selipar saja... Bila kalut-kalut nak keluar kerja di luar ofis(site).... tengok-tengok pakai stokin dgn selipar saja... Tension woo...

Hanis MY said... [Reply]

ok apa kak D, bak kata ayu...curlasstt...

noor said... [Reply]

hahahahaha..kakD buat lawak ler..

sha a.s said... [Reply]

selipar ni pn sha pakai klu nk ke ladies je...ekeke

diana said... [Reply]

heheheh..
lain kali kena ada kasut spare kat opis..

syariza09 said... [Reply]

pernah...tertukaq slipar...sebelah kiri lain, sblh kanan lain

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

hohohoh...comey siper??
cma penah
jugak lupa..tp sib bek la ade kst spare kt opis..

ct N honey said... [Reply]

dah sibuk dgn anak ramai ni ct pun ada juga kena cam tu, bila dah letih berjalan gi shopping nak balik dalm kereta baru perasan yg ct pakai selipar basahan utk guna diluar rumah.yg tak bestnya selipar tu mmg dah hukum buang aje sbb dah buruk sgt.anggap tak ada yg perasan selipar ct tu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

hik hik..okeh lah tu..cun gak selipar tu..

Mama Gee said... [Reply]

cantiknyaa kasut diaaa...hehee....
setakat ni pernah terpakai siparr toilet turun pi cafee jek...ehehe

mamaNoriz sini.. said... [Reply]

muahahaa....sya pun selalu cam tu... sib baik dr turn keta ke ofis dekat... kalau lalu shopping mall, lagi lah naya! ekeke


btw, i folo uuuu ;)

misya said... [Reply]

sya haritu pkai kasut sebelah lain,sebelah lain

azila said... [Reply]

hehe..Kak D, zla lg teruk..sbb terlewat p capai kasut kat rak kasut yg berbeza..nasib ader kasut spare dlm keta..kalo x, mmg masuk opis kaki aym jerla..heheh

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said... [Reply]

Hahahaha...

Tp stended la tuh kakD...tuh pasai kami kt opis n dlm kete mmg stenbi kasut...hihi..


=))

qemaishak said... [Reply]

hehe selipar jepun hijau ngan baju merah..qema tak pernah jadi tapi pernah terlupa nak tukar selipar masa balik kerja, terpakai selipar opis sampai rumah hihi

Myra Jay said... [Reply]

Heheee, comel tuh :)

takpe la bila HR tanya nape pakai selipar cakapla fesyen terbaru..hikhikhik :)

Madiana Mohd said... [Reply]

ok rr tue style terbaru..hehe :)

MAPPIAU said... [Reply]

hahahaa kakD eden tak terkato apo cume tahan golak yo ni hikhikhikhik

sebabbb eden pun slalu gak cenggitu..maybe faktor kemeningkatan umur kot teeeeeeetttt hahahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat