Sunday, July 17, 2011

PEEL TERBARU FARAH NAJWA●•٠·


Hari-hari kalau mai ambik aku balik keja...dia mesti nak naik troli tolak barang tu dulu..kalau tak..tak mau balik..kira aku kena tolak dia 1 round dulu pastu baru dia mau balik....

selama ni aku tak pernah pun ajaq dia naik benda ni...abah dia la pandai2 dok ajaq...dan dia dah mula naik sekali dia rasa syiok....pastu kira nak naik ja lah...bila kita sorong siap gelak bagai lg...sakan sungguh..

ni ptg ni acara wajib kalau dia mai ambik aku kompom dia mai naik troli ni dulu pastu baru la nak balik...hari2 wey...eemm...naik cemuih aku...byk kali aku dah dok pesan kat abah dia jgn ajaq ank yg bukan2..ha ni la jadinya..Pening oooo...

17 ,2788 Yang Dah Komen:

Hanis MY said... [Reply]

Farah yg comel meh sini nk cubit cikit!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

habit baru...ok la tue...kasi mak ngan ayah senaman sket...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : comel mcm ibu dia ka?hehehhe...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@☆*♥L@dy @yU♥*☆ : balik rumah lg la dok senam bagai....

mzhany said... [Reply]

a'ah kan kakd, budak ni kalau dia suke kan, mesti nakkk je...huhuhu yg kena melayan la haiiisabo jer

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@mzhany : tu la pasalnya....pening jg ni...kita mana nak balik cepat2 byk keja lg kat rumah tu...dia pula dok lengah2kan masa....

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

hehehe...farah ade hobi bru la ni...

jenuh la kak d nk menolak dia seround dua sblm balik...:)

~iz~ said... [Reply]

xper la janji dia happy..:)

ieda said... [Reply]

ekekkek kena beli satu letak kat umah dik :))

NM02 said... [Reply]

jgn kata dia, ai pun teringin weh.. hahahaha

~ yus ~ said... [Reply]

hehe, takpelah D layankan saja...

Seronok dia dapat main troli tu..:)

dwaty said... [Reply]

hahahaha.... sib baik tolak 1 round jer... hehehehe... budak2 biasala tu...

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

kak d.......
=D

gadisBunga said... [Reply]

Farah, sok sok tolak 2-3 round pulak ye. hihiks!

gedek! said... [Reply]

naseb baik bukan troli Tesco!

Haha

Asrul "iLham" Sany said... [Reply]

layan budak kekadang best

;D

Myra Jay said... [Reply]

Farah rasa cam naik motor kot tu yg dia syok..
Anak menakan MJ pun suka naik troli ni.. Yg ajaq dia - MJ lah orang nya..hehee



**Kak, insyaAllah nex time MJ akan p Jitra lagi, then nanti kita jumpa ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat