Sunday, July 24, 2011

KENAPA BENDA ALAH NI WUJUD?●•٠·

adik kakD pinjam sat blog kamu utk buat review ya....

kenapa la benda alah ni wujud?apa maksud semua ini?aku tiba2 jadi tak faham la...ni blog yg keberapa entah aku BW semuanya naik benda ni...aku tak faham la...

bila benda alah ni timbul aku tekan cancel je lah...aku pun tak faham apa motipnya utk masuk user name & paswod bagai....ada sapa2 leh tolong terang kan dak?

24 ,2788 Yang Dah Komen:

~ yus ~ said... [Reply]

huhu, apa tu D? kak yus takde alami masalah serupa, so tak tak tahu nak tolong...

Ada kaitan dengan gengblogger.com ke? D ada join group tu tak?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@~ yus ~ : ada...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

nak tanya benda yang sama juga sebab masuk blog kakD memang naik benda ni~

Mama Gee said... [Reply]

haahlah , d punya blog pun kuar mcm ni...blog ai kuar gak ke?
selama ni takde pun..

teyn teyn said... [Reply]

ape tu ?? nape eh jadi .. kena google ni , check tgk.

matahari said... [Reply]

aak sy pon..dah masukkan segala..t salah pasword..huhuuhutak tahu mcm mn nak hilangkan

azila said... [Reply]

aah..kakD, zla awal2nya ingatkan akak dah nak privatekan blog sbb siap mintak password suma...nasib bila kt tekan cancel dia ok balik

diana said... [Reply]

sama la..
apa kena entah..
tetiba je nak mintak pasword bagai..

ciK LyndaWawa igUana said... [Reply]

saya pun sama...naik benda tu jugak kak...semua blogger kena ke?

Ilhamny.com said... [Reply]

lnda pun ada keluar gak menda alah tu..tak tau knp, just tekan cansel gak... harap bkn virus..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Mama Gee : ooo..keluaq gak ka?aduss..pasal ye...jadi pening la plak..

misya said... [Reply]

benda pa tu

sha a.s said... [Reply]

sha pn ade je klua cmtu bole BW semalam..tp sha cancel je psl takot spam ke virus ke...

AdiaLuze said... [Reply]

Dah tau ke menda apa tu kad D ?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@AdiaLuze : tak tau la dik...ni dok tngh pening2 lalat lg ni...

ieda said... [Reply]

aduhhh dikk x pandailahhh bab2 mcm nie .. huhuhuh

NM02 said... [Reply]

hohoho... apekah itu??

jgn virus udah

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

kak d..cma pom ade masalh yg same..asik pop up je mende ni..last2 cma remove link dr gengblogger,baru ok..agaknye kena hack lg kut..

ct N honey said... [Reply]

dengarnya gengblogger mmg kena hack,ct pun kena gak...tapi keluar sesekali aje.sekarang ni pula mcm virus dah ada,takut gak kena kat lappy ct...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@ct N honey : tu dia...ni yg merisaukan ni...kakD pun dah remove jg banner geng blogger tu..waduh2...mcmana ni...

Jue said... [Reply]

serious x suke bebenda tu
byk blog pgi hr nie kuar
urm..

matahari said... [Reply]

mcm mn nak hilangkan..huhuhuhu sedih....

MAPPIAU said... [Reply]

haah la kakD hari ni memanjang ade jer pop up bende tuh. Da macam virus dah.

ermmm kalo ade geng2 kakD kat sini yang boleh share macam mane nak remove bendalah tuh nanti kakD habaq mai saye yea. hehehe

mzhany said... [Reply]

hany selalu tekan cancel je kakd, huhuhu agaknya kena masukkan passwor dyg gengblogger kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat