Sunday, July 31, 2011

BERKELAH | LATA MENGKUANG●•٠·

Assalamualaikum semua....aku kembali bersiaran seperti biasa setelah 2 hari bercuti...ok aku akan kotakan janji... bahawasanya aku akan kongsikan dgn hampa cerita ceriti yg digembar gemburkan oleh aku sendiri iaitu berkelah bersama kawan2...

sebenarnya perkelahan yg berlangsung ikut2kan sebanyak 14-15 biji kereta tau...TAPI lain yg diplan kan...lain jadinya...plan yg tiba2 berubah secara automatik telah menjadikan terbahagi kepada 2 kumpulan..sedeynya...aku pun secara automatik merasakan perkelahan tersebut kurang menarik...cerita yg terbahagi 2 kumpulan tu...akan kusemat hingga keakhir hayatku....minta maaf aku tak dpt kongsi dgn hampa semua berkenaan terjadinya 2 kumpulan itu...harap maklum....takut2 ada yg berkecil hati...TAPI hati aku memang dah pun kecik tau...huhuhuhuuhu...

see..see...bestkan tngk air terjun itu...

ok lupakan kisah sedey itu....kita mulakan cerita bila dah sampai @Lata mengkuang....ank2 & adik2ku terus mandi manda tanpa rasa bersalah....incek su0mi & the geng bergegas utk membuat bara api..utk sessi pembakaran terbuka ikan2....sory lupa snap pict ikan bakar oleh kerana masih melayan sedey dihati ini...

naik atas sebentar atas sbb2 kesejukan kerana berendam terlalu lama...

aku tak berminat nak mandi...tapi kalau lah perkelahan tu terjadi dgn sempurna & jayanya...tobat aku mandi sampai tak hingat dunia...masa tu dunia ana yang punya....

pict aku tak TERsnap sekali atas dasar2 kurang berminat utk bergambar bagai..diatas tikar itu terdapat semua dan pelbagai jenis makanan yg mana masing2 bertungkus lumus memasak dirumah...aku cuma masak mee goreng, sayur kubis masak kicap, ikan bilis goreng & pulut sekaya aka seri muka saja....tang bj merah(tokey ikan talapia & siakap) tunduk(belah kanan) tu..tang tu lah tempat pembakaran terbuka ikan bakar kami...ikan yg dibakar adalah seperti berikut(ayat yg ditaip mcm mengikut mood yg tak berapa best itu) : - ikan temenung(ikan kembong), ikan keli, ikan talapia & ikan siakap ok nanti aku kan cerita plak kami ke tempat kolam ikan2 talapia & siakap tersebut....memang best tempat dia luas bangat....
ini pict anak dara aku yg sudah mandi...pastu lapaq...kesian bila aku kata nak mkn mai kita ambik gambar dulu...kwn pun siap posing bagai...tangan tu nak buat pEAcE tapi tak jadi...hehehehe..sanggup menurut perintah sbb kalau tak buat tak dpt mkn...jahat betoi la ibu dia ni....sebut pasal mkn dan2 lapo oo...nak p mkn sat...hari ni la kot last day kita nak mkn ye..besok2 dah masuk bulan Ramadhan bulan berpuasa sedunia...bg yg beragama islam...lepas pada ank2 adik2 mandi manda..kami semua bergegas pula ke Ladang Anggur Tasik Beris tunggu sambungannya ye...

3 ,2788 Yang Dah Komen:

mary ann ;) said... [Reply]

bestnya mndi manda kat lata....

tak pernah smpai g kat lata nieh..huhu ;)

chuu muqhlis said... [Reply]

owah, mandi2 b4 pose yek hihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

bestnyer kalo leh terjun mandi nie
ai ni kata jer anak kedah tapy x pernah terjah picnic kat cini...uwaaa nyesal plak x gi :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat