Friday, July 29, 2011

PULUT SEKAYA aka SERI MUKA●•٠·

Assalamualaikum semua....cubaan kali ke-3 baru menjadi kepala pulut sekayaku <---nak resepi klik link tu..dah lembut gitu...yeeeehaaaa...cayalah....agak2 hampa nak tngk dak?pulut sekaya yg aku buat ni?tu..tu...dah kembang kuncup hidung tu tanda setuju la tu.....

ok jom kita zoooomeeesss......

aku buat ni sempena nak bawa bekal utk perkelahan kami sekawan....


ni perbezaan kepala yg mula2 aku buat dulu....ada kedut sikit disitu...


see..see...beza kan....

memang betoi kata mak aku...buat selagi tak menjadi...kan sekarang dah ok....cayalah....aku skg on the way nak ke tempat perkelahan tersebut....nanti2 aku cita kat hampa ye....tungguuuuuuu....



P/S : keputusan test negetif la....huhuhuhuhuu....sedeyyyynya.... 

27 ,2788 Yang Dah Komen:

kakcik said... [Reply]

Nak bawa ke tempat berkelah di mana tu? :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

sedapnyer sekaya itew
owh gi picnic ker today???
jelezzzz nak ikotttt (mula x malu ni)

Diela Zaimi said... [Reply]

ape yg negatif kakD? test pregnant ke? kalo ye, takpe kakD...at least kakD dah ade buah hati sorang...sy ni...uhuk! =(

misya said... [Reply]

sedapnyer,tak pa jangan sedih,nanti ada la rezeki tu

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

asal masuk sini je lapo..

sha a.s said... [Reply]

kelass...meh sket!

hanez said... [Reply]

salam ziarah & follow..

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

kak d mmg rajin memasak..betuah en hubby..
tp mmg cantik la layer dia..
buat camana??

*negatif x pa..bole cuba lgi...

Hanis MY said... [Reply]

Kak D terima kasih sekali lg atas wish dan juga nyanyian merdu chipmunk...i very likeee syg kak D ketat2 wahhh nanti hapdet gambar kelah2 naaa...


keputusan apa kak D? test farah nk dapt adik ke? huhu sy yg sulung ni pun belum dt lg sadis...

aizamia3 said... [Reply]

dari kesilapan kita buat yang lagi baik.. jangan mudah putus asa.. ;)

cik helena said... [Reply]

nampak sedap!

meaw said... [Reply]

kakkkkkkkkkkkk d ! miss u so much firstly,huwarrrrrr! bila la dapat meet balik an,huuu... seri muka,sangat sangat sangat sedap!hehe :D

sahromnasrudin said... [Reply]

mesti manis kan..sesekali takpe kot layan manis heheheee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@kakcik : kat lata mengkuang, sik

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@☆*♥L@dy @yU♥*☆ : iyeee...kamu dok ja lah kat rumah tu...bg la cannn...kat kakD lak...heheheh...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Diela Zaimi : yap...tak pa nanti cuba lg...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@misya : insyaallah akan dicuba lg...hehehehe....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty : hehehehe...hari ni last day nak tayang makanan apa2 pun....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sha a.s : sha...nak kirim pun jauh la...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@hanez : tq...jap lg kakD gi ke blog kamu ye...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♥cmª shIemª♥ : skg dah kena pulun masak dear...incek su0mi & farah skg dah tak mau makan kedai...

tngh mencuba lg la ni....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Hanis MY : sama2...ok2 nanti kakD up N3 tu....

ya...tak pa nis cuba dan terus mencuba...jgn putus asa....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@aizamia3 : ya betoi tu...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@cik helena : boleh la....

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@meaw: boleh...nanti2 kalau ada jodoh kita jumpa lg...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@sahromnasrudin : ya betoi tu...tak leh selalu2 sgt...

Anonymous said... [Reply]

Terima kasih untuk blog yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat