Tuesday, July 19, 2011

TIBA-TIBA TER"FELLING" LA PLAK●•٠·

Assalamualaikum semua...ceh2 tajuk...entah kenapa kemarin aku ada la terjumpa dan terbaca statment kwn kat FB kan...tiba2 mcm best plak ayat dia....

bunyinya mcm ni....cer hampa baca dgn nada yg romantis gitu..

Macamane U nak eja. "C_NTA" kalau takde I,camne U nak eja "R_NDU" kalau takde I,camne u nak eja "H_DUP" tanpa I..sebab tu la dalam hati U kena sentiasa ada I supaya I tak hilang and jangan lupekan I..so,U kenala sayang I selalu :)






Pada sapa2 yg rasa menyampah sila tekan tanda pangkah kat sebelah atas tu....

19 ,2788 Yang Dah Komen:

NM02 said... [Reply]

hai...





korangkah itu?

rATu kEBaYA said... [Reply]

suker...

i lap u lah kakD.. hehehe

zaidah said... [Reply]

so sweet....I love u....hehehehe

misya said... [Reply]

i kan mmg penting,hehe

Hanis MY said... [Reply]

owh very d romantikaaaaaa i very likelah kak d... sweetnya ahauww...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said... [Reply]

jam tue lawa hikhik

syariza09 said... [Reply]

perrgghhh...ayat sempoi tu..antara I & U..x dpt dipisahkan lg...apa2 pon jam itu lawa :)

ainnoraini said... [Reply]

suke kat jam tu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply]

wahhhh

wahida said... [Reply]

sempoi habes ayat tu kan..

tgn uolls kah itu?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@wahida : ya la tANGAN kakD dgn incek su0mi la...knapa tanya?tangan incek su0mi kita gelap ka?hehehehehe

♥cmª shIemª♥ said... [Reply]

hhehehehe...suweetttttt nye...
romantiko sungguh..

kak d tayang jam tgn baru kah??

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@♥cmª shIemª♥ : itu salah satu motipnya..kikikikikiki

~ yus ~ said... [Reply]

Wah! Jam baru ke D?...

dwaty said... [Reply]

kak... saya baca bukan takat dengn nada romantis... tapi dengan gediksss sekali... barula jadi... auwwww

Diana @ bilakukatacinta said... [Reply]

suweet dah mcm bdk2 bercinta lah pulak...hehe

Diela Zaimi said... [Reply]

wahwah kakD...romantiknya...suke la...hehhe...pasni nak try bagi sms kat hubby camtu la...nak tgk apa reaksi dia...tah2 buat donno je...huhuhuu

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said... [Reply]

Darlingss!

Ai suka banget status u tuh...hehehe...

=))

Mama Gee said... [Reply]

alaa tak kisahlah lady....
apalah salahnya sesekali nk berjiwang...
tak semestinyaa dh kahwin takleh dh nk jiwang2...
dah kahwinlah lg perlu berjiwang2 ni....heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat