Sunday, December 19, 2010

Ada lg yg nk bg●•٠·

hehehe..tadi dlm dok minta2 tanya2 sapa lg yg nk bg kat N3 ni..rupa2nya memang ada yg baik hati nk bg ja AWARD kat aku....WOW!!! terharu + teruja + syok sendiri pun ada ni.. coz dlm dok minta2 tanya2 korang mesti kata kat aku kan.. muka tak malu... hehehe..memang muka tak malu pun.. ha..ok korang nk tahu sapa yg bg AWARD yg cun melecun bling2 kejap gambar nu ada kejap gambar ni... ini lah orgnya...
;
;
;
;





TERIMA KASIH BERBANYAK2 YE...
lepas ni jgn lupa jenguk2 la blog akak selalu ye....
akak pun dah masuk kan URL blog fiqah kat blog list akak..
bukan apa senang akak nk terjah blog fiqah...hehehehe...

5 ,2788 Yang Dah Komen:

honeyvsbee said... [Reply]

hehe ada nk bg kat bee pulak? haha

Scha_Lienn~ said... [Reply]

http://shalien1990.blogspot.com/2010/12/award.html

hihihih

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@honeyvsbee : nanti insyaallah akak bg ye..akak tngh kumpul folower ni..sbr sat na...

@Scha_Lienn~ : hai..ada lg ke nk bg ni?
ok sat akak terjah ye...

Fiqah Alias said... [Reply]

thanx yer akak sebab sudi trimer award dr fiqah yag x seberapa tu....(^.~)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Fiqah Alias : sama2 dear,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat