Thursday, December 9, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!●•٠·

lagi2 GA lagi2 GA...eemmm..biar la apa korang nk ckp..janji aku nk memeriahkan suasana...klu aku tak masuk kan...mesti ada yg tag aku...baik aku masuk dulu...hehehehehe....perasan p la kan sapa la yg nk tag aku ni....ok2 tak nak membuang masa...usaha tangga kejayaan...wey....

 Banner papan tanda ni WAJIB kena ada wey...

ini Syarat-syaratnya:

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.[wokey]

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama kembar 3 Buat Giveaway,yay! [sudah makincek]

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".[ini pun sudah makincek id LadyzuL⎝⏠⏝⏠⎠™ ]

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.[wokey kita letak skg ye makincek]

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.[tu..dia...siapakah mangsa aku kali ni ye...
1. apple sweet yg wajib kena tag ni...hehehehehe....
2. aisyah yg ni bkn aisyah penyanyi tu ye..
3. amiey yg ni kwn alam maya aku br kenal...
4. miya ha...yg ni pun wajib tag jg ni...hehehehe...




6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.[wokey makincek.. id LadyzuL⎝⏠⏝⏠⎠™ tau makincek]

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer. [ok ni dah publish dah ni.. siap ada frem lg tau]
Dan inilah hadiah-hadiahnya: klu kita dpt la kan...










8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011 sblm tarikh tutup jom kita serbu...korang klik la sini >>> mamakembar-3 buat giveaway yay!!..

4 ,2788 Yang Dah Komen:

Mama Kembar 3 said... [Reply]

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck dear! :-)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Mama Kembar 3 : wc:)

Aisyah humaira said... [Reply]

kak, kite da join.. :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Aisyah humaira ; ok g00d luck ye aisyah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat