Monday, December 13, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh...●•٠·

salam semua...
pg2 aku dah gi ke belog E.D.Y ni...tiba2...aku ternampak la N3 dia yg buat GA ni...
mcm best la wey...korang nk tau best sbb apa.... hahahaha.....
hadiah dia memang menarik la....
kita bleh bgtau sendiri apa yg kita berkenan wey....
klu korang tak caya kan....sat aku tunjuk bukti2nya....

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh [done]



(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)[done]

2. Jadi follower blog ini... [dah folo dah lama dah pakincek..]

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu... [akak nk tag cekadik2 manis ni la..n sat lg akak habaq kat diaorg...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni... [ok skg dgn sepantas kilat akak paking kat sana ye]

Itu sahaja..mudah kan?? [ye...memang mudah pun]

Hadiah boleh tengok kat sini : SENARAI HADIAH
korang boleh senaraikan dari 1 sampai 5, hadiah mana yang korang rasa korang berminat... [akak nk semua lah... boleh?]

seramai 30 pemenang bertuah akan dipilih... [minta2 la.. akak tersenarai dlm 30 tu ye...]

mana pernah giveaway bagi hadiah banyak ni...huhu [memang pun tak pernah..]



Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010 ingat tau...
 sebelum tarikh nk tutup....jom la kita join ramai2.....GA ni....

8 ,2788 Yang Dah Komen:

E.d.Y said... [Reply]

thanks kak sudi join contest ni...good luck...;)

amboi kak..setiap ayat ada side komen..huhu..nak semua??kene buat 30 entry la macam tu..hahaha...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@E.d.Y : hehehehe...jgn mare ye...

Gadis Kampung said... [Reply]

thanks kak die sudi tag nama saya...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@Gadis Kampung : itu sudah semestinya...hehehehe..

butterflyana said... [Reply]

GOOD LUCK! ;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@butterflyana : tq ye..butterflyana tak join ke?mai la kita memeriahkan lg GA ni..

aidillah HAIMI said... [Reply]

dila pown join. ^_^

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply]

@aidillah HAIMI : g00d luck ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2011 Reserved to ·٠•●★MY BLOG MY STORY★●•٠·˙™
Design with love by CikBulat